Najnovije

RUSI SIPAJU VATRU I OGANJ PO TERORISTIMA: Gori Idlib u pripremi za najveću operaciju Sirijske armije do sada (FOTO/VIDEO)

Ruska i sirijska avijacija nastavljaju sa žestokim aktivnostima širom "pobunjeničkih" teritorija u pokrajini Idlib, kao i na povezanim područjima severa Hame i zapada Alepa.

Rusko bombardovanje terorista u Idlibu i Hami (Ilustracija: Pravda)

Teško je i pobrojati sva mesta iz kojih su danas, preko "pobunjeničkih" medija, stigli izveštaji o ruskom bombardovanju, ali je najviše pažnje privuklo dejstvo po komandnom centru sirijske Al Kaide - Hajat Tahrir al Šama (HTŠ), u kom je, između ostalog, ubijen i šef "Ibaa agencije", medijskog krila HTŠ, Abu Hamza al Hamvi. Taj pogodak zabeležen je na severu Hame, gde su ruski i sirijski avioni i bili najaktivniji, uništavajući pregršt ciljeva unutar vojne i komunikacione infrastrukture terorističke organizacije. Prema saznanjima sirijskih ratnih reportera, po postizanju zadatih ciljeva avijacije, uslediće ofanziva širokog fronta Sirijske armije koju će predvoditi Tigrove snage, a koja će istovremeno biti pokrenuta iz velikog broja pravaca. Pogledajte zabeležene snimke dejstava ruske i sirijske avijacije i sirijske artiljerije: Latamina (sever Hame):
U blizini Ruvajde (sever Hame): DŽardžanaz (Idlib): Sindžar (Idlib):


Abu Dali (Idlib): Kako je velikom pobedom, najverovatnije, okončana bitka za Bejt DŽin, pogledajte OVDE. Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA