Најновије

НЕМЦИ ЗАЛЕДИЛИ НАТО: Само чудо може спасити Европу, Русија се спрема за заузимање суседа

Русофобна немачка публикација „Билд“ је објавила нови скривени потез Москве.

Руска војска (Фото: Министарство одбране Русије)

Заправо, Москвин скривени потез и није скривен. Међутим, како пракса налаже, ако Москва не начини скривене потезе неко дуже време, а мозгови површне јавности крену да зацељују, то онда мора аутоматски бити бомбардовано новом руском претњом.
У овом случају, „Билд“ је, цитирајући два анонимна извора у западњачким обавештајним јединицама, објавио да је инвазија многих земаља од стране Русије, већ у оптицају.
Ова публикација извештава – и као доказ придодаје шарену инфографику са мапом, стрелицама и осенченим пределима – да Русија планира да окупира: Шведску, Финску, Естонију, Литванију, па чак и Белорусију.
Последња тачка је наравно и најинтересантнија, јер су током последњих вежби руске оружане силе морале постићи заиста невероватно камуфлирање, где су тренинг спровели са Белорусијом, на њиховој територији, а да то они као домаћини нису ни знали.
(Само чудо може спасити Европу од инвазије јер ако руске трупе могу ово да ураде, онда се преотимање Европе може десити потпуно неприметно за Европљане. Штавише, оно се можда већ и десило, али информација још увек није процурела.)
На крају чланка се пише о томе, шта би могло постати окидач за почетак „црвеног аларма“ и инвазије. Аутори текста су дошли до закључка да обојена револуција у Белорусији може бити окидач, где ће све бити објашњено као завера НАТО-а“.
Гори Идлиб у припреми за највећу операцију Сиријске армије до сада. Више о томе читајте ОВДЕ.
Извор: Webtribune.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Погледајте како изгледају Рускиње у војсци
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА