Најновије

ЊИХОВ СЕКС У ШТАЛИ ЈЕ СНИМЉЕН: Шапутали су: Дебили што снимате! Боли ме д*пе... (ВИДЕО)

Слобу Радановића и Луну Ђогани остали учесници "Задруге" више пута су прозивали због тога што немају сексуалне односе у кревету, већ се скривају у тоалету, или, као што је по свему судећи недавно био случај - у штали.

Луна и Слоба (Фото: Јутјуб)

Снимак врата штале иза којих су бубице забележиле дахтање и звуке комешања, који су асоцирали на сексуални однос направио је праву пометњу међу гледаоцима "Задруге", а судећи по видеу који се сада појавио на интернету, све што су Слоба и Луна радили у штали - снимљено је!
Видео приказује љубавни пар како излази из штале, а потом се пребацује на камеру која снима унутрашњост штале у коју је управо ушао Марко Јањушевић Јањуш.
При том, ако се пажљивије послуша, може се чути као Луна и Слоба по изласку шапућу: "Ало, дебили, што снимате!" "Ма боли ме д*пе!" "И мене исто..."
Да ли то значи да су се Слоба и Луна предомислили када су приметили камеру, или ћемо у неком тренутку моћи и да видимо шта су заиста радили, остаје да видимо у будућности. Послушајте снимак на ком се све више него добро чује:
Затим је Луна отишла код Сање Станковић и Јоване Томић Маторе, како би се распитала да ли су у том делу где су имали секс њих две виделе камеру, пошто је то по свему судећи и њихов штек за акције.
Када је обавила разговор са њима, Луна је причала са Слобом, мало су се љубили, а потом је он отишао у собу за изолацију где му је била жена, а Луна је легла да спава. Погледајте:
Пре секса Луна завукла руку у гаће и помирисала какво јој је доле! Тај снимак можете погледати ОВДЕ.
Извор: Медији

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Слоба и Луна говоре Кији у лице шта мисле о њој
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА