Najnovije

NJIHOV SEKS U ŠTALI JE SNIMLJEN: Šaputali su: Debili što snimate! Boli me d*pe... (VIDEO)

Slobu Radanovića i Lunu Đogani ostali učesnici "Zadruge" više puta su prozivali zbog toga što nemaju seksualne odnose u krevetu, već se skrivaju u toaletu, ili, kao što je po svemu sudeći nedavno bio slučaj - u štali.

Luna i Sloba (Foto: Jutjub)

Snimak vrata štale iza kojih su bubice zabeležile dahtanje i zvuke komešanja, koji su asocirali na seksualni odnos napravio je pravu pometnju među gledaocima "Zadruge", a sudeći po videu koji se sada pojavio na internetu, sve što su Sloba i Luna radili u štali - snimljeno je!
Video prikazuje ljubavni par kako izlazi iz štale, a potom se prebacuje na kameru koja snima unutrašnjost štale u koju je upravo ušao Marko Janjušević Janjuš.
Pri tom, ako se pažljivije posluša, može se čuti kao Luna i Sloba po izlasku šapuću: "Alo, debili, što snimate!" "Ma boli me d*pe!" "I mene isto..."
Da li to znači da su se Sloba i Luna predomislili kada su primetili kameru, ili ćemo u nekom trenutku moći i da vidimo šta su zaista radili, ostaje da vidimo u budućnosti. Poslušajte snimak na kom se sve više nego dobro čuje:
Zatim je Luna otišla kod Sanje Stanković i Jovane Tomić Matore, kako bi se raspitala da li su u tom delu gde su imali seks njih dve videle kameru, pošto je to po svemu sudeći i njihov štek za akcije.
Kada je obavila razgovor sa njima, Luna je pričala sa Slobom, malo su se ljubili, a potom je on otišao u sobu za izolaciju gde mu je bila žena, a Luna je legla da spava. Pogledajte:
Pre seksa Luna zavukla ruku u gaće i pomirisala kakvo joj je dole! Taj snimak možete pogledati OVDE.
Izvor: Mediji

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Sloba i Luna govore Kiji u lice šta misle o njoj
PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA