Најновије

Поповић рекао да ће се Карлеуша развести, а она му жестоко узвратила! (ВИДЕО)

Рат пред камерама?

Јелена Карлеуша (Фото: Јутјуб)

Након што је  Јелена Карлеуша рекла како није баш расположена, Саша је прокоментарисао како би требало да буде срећна, и то због Душковог милионског уговора са фудбалским клубом "Бешикташ". А онда је почео "окршај"!
И док им је до сада било потребно неко време да се “загреју” па да крену са прозивкама и вербалним окршајима, у последњој емисији “Звезда Гранда” одмах је кренуло ратоборно!
Наиме, након што је Јелена Карлеуша рекла како није баш нарочито расположена, умешао се Саша Поповић.
– Види, Јелена, кол’ко ја знам твој Душко Тошић је продужио уговор са “Бешикташом”. То су милионски уговори… – почео је Саша. – Какве то сад везе има са овим? Треба да будем ја расположена?! Па кад ја будем продужила са “Грандом” уговор до 2025. онда… Мислим, за неке конкретне паре, не за оних 500 евра кад извучем од опкладе, онда и да будем расположена. Извини, ми имамо раздвојене новчанике, 21. век… –одговорила му је Јелена. - Раздвојене? А ко плаћа кућне рачуне и то све? – питао ју је Саша. – Па ја… – Она ситно, а он ово крупно! – убацила се Марија Шерифовић – Он, изгледа, плаћа алиментацију из Турске. Мислим, условно речено… - рекао је Саша. – Немој молим те да дођемо до алиментације! Али хвала ти што ми желиш лепо… – Не, не желим, таман посла, али за сваку ћерку шаље месечно по 10.000… – Прекини више да лицитираш са парама! – одбрусила му је већ изнервирана Карлеуша. Комплетну расправу погледајте у снимку испод од 12:20 минута: Погледајте ОВДЕ до сада невиђено лудило у "Паровима"! Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА