Најновије

СПЕЦНАЗ НА КРИМУ: Погледајте како ФСБ ослобађа таоце – ево зашто им се диве! (ВИДЕО)

Руски специјалци наставили су поход на Крим у антитерористичким вежбама ФСБ у којима учествује неколико хиљада руских спецназа.

Руски Спецназ (Фото: РИА)

Неколико хиљада припадника ФСБ и других елитних антитерористичких јединица и данас је демонстрирало дејства у талачкој ситуацији и приказали неке од играчака руских спецназа.
Руске специјалце, осим легендарне снаге, прославила је и храброст, па је тако забележен велики број случајева у Сирији, где су руски спецнази у неколико наврата жртвујући себе и борећи се на местима где Сиријци нису смели.
Неколико спецназа који су жртвовали свој живот, руски председник је постхумно одликовао, од чега многе војнике за храброст и пожртвовање у ослобађању Палмире, укључујући и официра Александра Прокоренка који се жртвовао наводећи ракете на свој положај.
Он је постхумно одао признања пилотима које је турска војска оборила крајем претпрошле године, од којих је један мучки убијен, а његов убица, турски екстремиста Алпарслан Челик осуђен на 5 година.
Вежбе које су почеле прекјуче се настављају до понедељка, када ће почети и други део у чијем склопу ће бити укључене и ваздушно-космичке снаге РФ познатије као ВКС.
Поред моћне ракете, „Искандер“ ће имати и моћно око у позадини непријатеља. Више о томе читајте ОВДЕ.
Извор: balkanbreakingnews.com

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА