Najnovije

SPECNAZ NA KRIMU: Pogledajte kako FSB oslobađa taoce – evo zašto im se dive! (VIDEO)

Ruski specijalci nastavili su pohod na Krim u antiterorističkim vežbama FSB u kojima učestvuje nekoliko hiljada ruskih specnaza.

Ruski Specnaz (Foto: RIA)

Nekoliko hiljada pripadnika FSB i drugih elitnih antiterorističkih jedinica i danas je demonstriralo dejstva u talačkoj situaciji i prikazali neke od igračaka ruskih specnaza.
Ruske specijalce, osim legendarne snage, proslavila je i hrabrost, pa je tako zabeležen veliki broj slučajeva u Siriji, gde su ruski specnazi u nekoliko navrata žrtvujući sebe i boreći se na mestima gde Sirijci nisu smeli.
Nekoliko specnaza koji su žrtvovali svoj život, ruski predsednik je posthumno odlikovao, od čega mnoge vojnike za hrabrost i požrtvovanje u oslobađanju Palmire, uključujući i oficira Aleksandra Prokorenka koji se žrtvovao navodeći rakete na svoj položaj.
On je posthumno odao priznanja pilotima koje je turska vojska oborila krajem pretprošle godine, od kojih je jedan mučki ubijen, a njegov ubica, turski ekstremista Alparslan Čelik osuđen na 5 godina.
Vežbe koje su počele prekjuče se nastavljaju do ponedeljka, kada će početi i drugi deo u čijem sklopu će biti uključene i vazdušno-kosmičke snage RF poznatije kao VKS.
Pored moćne rakete, „Iskander“ će imati i moćno oko u pozadini neprijatelja. Više o tome čitajte OVDE.
Izvor: balkanbreakingnews.com

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA