Најновије

ДВЕРИ: Под хитно забранити емитовање ријалитија "Задруга"!

Српски покрет Двери захтева од РЕМ-а да забрани емитовање најављеног ријалити шоуа Задруга, који треба да почне да се емитује на ТВ Пинк, јер се у њему, наводе, најгрубље крше права детета и основна људска права.

Двери (Фото: dveri.rs)

Посланица Двери у Народној скупштини и чланица Одбора за људска права Марија Јањушевић у писаној изјави медијима наводи да је недопустиво да телевизија са националном фреквенцијом има дозволу да злоставља децу и злоупотребљава социјални положај грађана Србије.
У саопштењу се наводи и да ће у ријалити учествовати и беба и да се тиме "директно и свирепо крше права детета", као и да је ово експлицитан пример "трговине људима на који нико не реагује".
"Двери захтевају од РЕМ-а и Министарства културе да не дозволи емитовање овог опасног садржаја, скарадног и понижавајућег за људски род и тако сачува здравље деце, достојанство родитељства и част Србије као државе",каже Јањушевић.
Прочитајте ОВДЕ ко је поставио питање како је могуће да држава толерише телевизијске програме који емитују разврат и некултуру?
Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

А ево ко све улази у ријалити "Задруга".
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА