Najnovije

DVERI: Pod hitno zabraniti emitovanje rijalitija "Zadruga"!

Srpski pokret Dveri zahteva od REM-a da zabrani emitovanje najavljenog rijaliti šoua Zadruga, koji treba da počne da se emituje na TV Pink, jer se u njemu, navode, najgrublje krše prava deteta i osnovna ljudska prava.

Dveri (Foto: dveri.rs)

Poslanica Dveri u Narodnoj skupštini i članica Odbora za ljudska prava Marija Janjušević u pisanoj izjavi medijima navodi da je nedopustivo da televizija sa nacionalnom frekvencijom ima dozvolu da zlostavlja decu i zloupotrebljava socijalni položaj građana Srbije.
U saopštenju se navodi i da će u rijaliti učestvovati i beba i da se time "direktno i svirepo krše prava deteta", kao i da je ovo eksplicitan primer "trgovine ljudima na koji niko ne reaguje".
"Dveri zahtevaju od REM-a i Ministarstva kulture da ne dozvoli emitovanje ovog opasnog sadržaja, skaradnog i ponižavajućeg za ljudski rod i tako sačuva zdravlje dece, dostojanstvo roditeljstva i čast Srbije kao države",kaže Janjušević.
Pročitajte OVDE ko je postavio pitanje kako je moguće da država toleriše televizijske programe koji emituju razvrat i nekulturu?
Izvor: Tanjug

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

A evo ko sve ulazi u rijaliti "Zadruga".
PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA