Најновије

КОКОШИЊАЦ, СТЕПЕНИШТЕ, ШТАЛА: На овим чудним местима су у ријалитију имали секс (ВИДЕО 18+)

Ријалити програми нас већ деценијама забављају, а будући да су учесници у затворени и упућени једни на друге, секс је понекад једина забава, поред свађа.

Секс Луне и Слобе (Фото: Јутјуб)

Многи не желе да воде љубав пред камерама, па траже сакривена места, али ретко нађу место које не покривају камере.   

Надежда и Мики Ђуричић 

Надежда Биљић која је издржала скоро седам месеци без секса пргазила је своје принципе и имала је секс у кокошињцу. Акција пчелара из Купинова и певачице завршила је на порно-сајту, а само дан касније поново су на истом месту водили љубав...

Ружица Вељковић и Филип Ђукић

У ријалитију “Парови” бивша чланица групе “Моделс” Ружица Вељковић и њен тадашњи дечко Филип Ђукић у соби су пред другим такмичарима водили љубав без покривача, чак су и навијали.

Немеш и Маријана

Никола Немешевић Немеш и Маријана Чврљак, из "Великог брата" шокирали су гледаоце својим активностима испод покривача, у туш-кабини... заправо свуда у кући Великог брата. Маријана је у то време била удата, али после секса са Немешом постала је популарна, брак јој је уништен али победила у првом издању овог ријалитија. Пар је и после такмичења остао заједно, чак су се и венчали, али су ипак развели. Нису имали деце.

Марко и Дивна ДНК

У “Задрузи”, само неколико месеци пре Микија и Надежде, Србија и регион згрожено су коментарисали интимни однос Марка и Дивне ДНК. Марко Коцић и Дивна Милановић не марећи за камере водили су љубав у хотелској соби “Задруге”, а експлицитне призоре гледали су сви који прате ријалити. Њих двоје нису ни крили да су више пута током овог програма водили љубав, а једном су их у томе затекли Мики и његов цимер Марко Јањушевић. Иначе, Марко и Дивна изгледа не брину ни за то што јавно откривају детаље из свог брачног живота па су тако признали да су међусобно варали једно друго током брака.

Јелена Голубовић и Чупа

Јелена Голубовић пре пет година без устезања је у штали задовољавала Чупу и публици приуштила да је види у најгорем могућем издању.

Луна и Слоба

Пар имали су секс у Задрузи, у соби где остали спавају, на степеницама, под тушем, напољу... Обома нимало не смета што је у истој емисији с њима Слобина законита жена.

Данијел и Јована

Данијел Алибабић и Јована Николић имали су жесток секс на фарму у штали и тада су сломили кревет! 
Пао нови секс у Задрузи, утрчало обезбеђење и прекинуло их. Више о томе читајте ОВДЕ.
Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА