Najnovije

KOKOŠINJAC, STEPENIŠTE, ŠTALA: Na ovim čudnim mestima su u rijalitiju imali seks (VIDEO 18+)

Rijaliti programi nas već decenijama zabavljaju, a budući da su učesnici u zatvoreni i upućeni jedni na druge, seks je ponekad jedina zabava, pored svađa.

Seks Lune i Slobe (Foto: Jutjub)

Mnogi ne žele da vode ljubav pred kamerama, pa traže sakrivena mesta, ali retko nađu mesto koje ne pokrivaju kamere.   

Nadežda i Miki Đuričić 

Nadežda Biljić koja je izdržala skoro sedam meseci bez seksa prgazila je svoje principe i imala je seks u kokošinjcu. Akcija pčelara iz Kupinova i pevačice završila je na porno-sajtu, a samo dan kasnije ponovo su na istom mestu vodili ljubav...

Ružica Veljković i Filip Đukić

U rijalitiju “Parovi” bivša članica grupe “Models” Ružica Veljković i njen tadašnji dečko Filip Đukić u sobi su pred drugim takmičarima vodili ljubav bez pokrivača, čak su i navijali.

Nemeš i Marijana

Nikola Nemešević Nemeš i Marijana Čvrljak, iz "Velikog brata" šokirali su gledaoce svojim aktivnostima ispod pokrivača, u tuš-kabini... zapravo svuda u kući Velikog brata. Marijana je u to vreme bila udata, ali posle seksa sa Nemešom postala je popularna, brak joj je uništen ali pobedila u prvom izdanju ovog rijalitija. Par je i posle takmičenja ostao zajedno, čak su se i venčali, ali su ipak razveli. Nisu imali dece.

Marko i Divna DNK

U “Zadruzi”, samo nekoliko meseci pre Mikija i Nadežde, Srbija i region zgroženo su komentarisali intimni odnos Marka i Divne DNK. Marko Kocić i Divna Milanović ne mareći za kamere vodili su ljubav u hotelskoj sobi “Zadruge”, a eksplicitne prizore gledali su svi koji prate rijaliti. NJih dvoje nisu ni krili da su više puta tokom ovog programa vodili ljubav, a jednom su ih u tome zatekli Miki i njegov cimer Marko Janjušević. Inače, Marko i Divna izgleda ne brinu ni za to što javno otkrivaju detalje iz svog bračnog života pa su tako priznali da su međusobno varali jedno drugo tokom braka.

Jelena Golubović i Čupa

Jelena Golubović pre pet godina bez ustezanja je u štali zadovoljavala Čupu i publici priuštila da je vidi u najgorem mogućem izdanju.

Luna i Sloba

Par imali su seks u Zadruzi, u sobi gde ostali spavaju, na stepenicama, pod tušem, napolju... Oboma nimalo ne smeta što je u istoj emisiji s njima Slobina zakonita žena.

Danijel i Jovana

Danijel Alibabić i Jovana Nikolić imali su žestok seks na farmu u štali i tada su slomili krevet! 
Pao novi seks u Zadruzi, utrčalo obezbeđenje i prekinulo ih. Više o tome čitajte OVDE.
Izvor: Kurir

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA