Најновије

НЕМАЧКИ МАГАЗИН ЗАПРЕПАСТИО ЈАВНОСТ: Рат са Русијом је самоубиство, ми то добро знамо …

Немачки магазин “Контра” је позвао НАТО да схвати да је рат против Русије “самоубиство“. Читаоци овог магазина су истакли да Немачка то посебно добро памти…

Руска војска (Фото: РИА)

У НАТО-у постоје снаге које су уверене у исправност “војног решења“ у сукобу са Русијом. Међутим, свако ко нападне Русе “заправо чини самоубиство“, због снаге руског оружја и спремности Москве да га употреби у случају претње њиховој безбедности. Аутор магазина “Контра“, Ернст Планер, издвојио је “Искандер-М” ракете, које су способне да “за 2 минута одлете до Варшаве, а за 4 до Берлина“.
Поред тога, одбрамбена опрема НАТО-а је застарела када су у питању “Искандери”, јер они могу да лете у мезосферу.
Према речима новинара, НАТО не би требало да сумња да ће Руси, чији је патриотизам порастао, “притиснути дугме“ да би одбранили своју домовину.
У овом случају, “лудаци“ који би започели рат, било да су то САД или “нуклеарни патуљци“ Британија и Француска, неће имати никакве шансе. Русија може унштити сваку спољну претњу, а реалистични политичари (а Планер ту убраја Трампа и његове сараднике) су врло свесни тога.
Читаоци овог магазина су се сложили са Планеровим аргументима. “Војна кампања против Русије– свако ко је покушао, добио је поломљен нос, нарочито ми Немци, а једна ствар је сигурна, било да смо у НАТО-у или не, у случају рата неће бити ничега да се обнови. Неће бити победника, и Американци и Руси то знају, али биће коришћено тактичко оружје, а први који ће пасти под ватром смо ми“, написао је корисник Јоменк.
Крајем 2017. године, руски председник Владимир Путин је објавио “офанзивну природу“ акција НАТО-а у Источној Европи. У Пољској и Румунији постоје универзалне инсталације које се могу користити за ракетни напад против Русије. Паралелно са тим, САД се “заправо баве кршењем Уговора о ИНФ-у.“ Имајући ово на уму, Русија ће искористити своје суверено право да адекватно одговори на спољашње претње, укључујући и стварање оружја које може надмашити западни систем ракетне одбране, рекао је Путин. Америка руши истрагу која би открила паклену тајну Блиског истока. Више о томе читајте ОВДЕ.
Извор: contra-magazin.com

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Војска Русије - Војно-поморска флота Руске Федерације
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА