Најновије

ИВИЦА ДАЧИЋ: Ко изгуби од мене, нека се опрости од фотеље

Кандидат за лидера Социјалистичке партије Србије, који изгуби председничку трку на конгресу те странке, неће моћи више да буде потпредседник, али може остати у табору те партије на некој нижој функцији, па чак и у њеном руководству, открио је Ивица Дачић, лидер СПС-а.

Дачић (Фото: Јутјуб)

- Таман посла, зашто би неко одлазио из партије?! Избори имају своје законитости, свако излази са својом концепцијом и тимом, а онај ко победи носи одговорност и предлаже потпредседнике. Ко изгуби, не може да рачуна да ће бити потпредседник, али може да буде, наравно, члан руководства - казао је Дачић након седнице Главног одбора која је одржана јуче.

Иначе, седници Главног одбора СПС-а претходила је седница Председништва те странке, на којој се причало о будућим кандидатима за лидерску позицију, откривају за „Ало!” извори из табора социјалиста.

- Дачић је шеретски прокоментарисао да је уместо Новице Тончева и Славице Ђукић Дејановић, који су ових дана помињани у медијима као његови потенцијални противкандидати за лидерско место, очекивао да се као кандидат појави Бранко Ружић - преносе наши извори и додају да је атмосфера на седници била весела.

- Ма, не постоји противкандидат који би могао да парира Ивици, он ужива тренутно највећу подршку и највеће симпатије у СПС-у - закључују на крају наши добро обавештени извори.

СПС ће 22. децембра на конгресу у Центру „Сава“ изабрати председника, Главни одбор, статутарну и надзорну комисију. На конгресу ће бити донета и политичка декларација о свим изазовима, али неће бити промењен програм.

Дачић је јуче истакао да ће до 15. новембра бити одржани састанци на којима ће бити предлагани делегате конгреса и кандидати за функције, а након тога ће, казао је, бити одржане општинске, градске и покрајинске конференције.

Какву је скандалозну ствар Јелена Милић изговорила о Путину и Русији прочитајте ОВДЕ.

Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Дачић: Добро је да Тачи зна да Србија неће признати КиМ

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА