Најновије

КИЈИ ОТКРИВЕН ТУМОР ДОЈКЕ: Опипала чудну израслину, па отишла на преглед, тада је почела агонија

Кристина Кија Коцкар има бенигни тумор на левој дојци, који ће ускоро морати да одстрани хируршким путем.

Кија (Фото: Јутјуб)

Пре нешто више од недељу дана победница прве сезоне "Задруге" отишла је на преглед у једну приватну гинеколошку ординацију због сумњиве квржице коју је уочила током самопрегледа. Лекар ју је одмах упутио на Институт за онкологију и радиологију ради даље дијагностике и наставка лечења, и тада је почела Кијина агонија.

Према сазнањима, Коцкарева је чак три пута била код једног од најбољих доктора за канцер дојке како би сто посто била сигурна у дијагнозу, а по његовом мишљењу, неопходно је да се уради најпре биопсија ткива, а потом и одстрањивање туморске масе.

- Прошле недеље Кија је дошла први пут на Институт, била је јако уплашена пре прегледа. Лекар, који има вишедеценијско искуство у лечењу онколошких пацијената, одмах јој је рекао да је највероватније у питању бенигна промена на дојци, али да је потребно урадити додатне анализе и претраге и упутио ју је на клинику за дијагностику у склопу Института. Тамо је дошла након два дана, урадила потребне снимке и они су показали да је туморска маса највероватније бенигна. Како би у потпуности били сигурни, урадиће се и биопсија - рекао је извор са Института за онкологију, додајући да је Кристинина интервенција заказана за почетак следеће недеље.

- За неколико дана ће бити урађена биопсија, после које она може да настави свакодневне активности. Без обзира на резултате, мораће да се уради и одстрањивање тумора, али како је по свој прилици бенигна промена у питању, у том случају интервенција није хитна - закључио је саговорник.

Слоба уплашен за Кију

Кијин бивши муж Слоба Радановић није био упућен у то да она има здравствене проблеме, већ је то сазнао из медија.

- Први пут чујем за то. Да има рак, знао бих. Пресекли су ме с том информацијом. Искрено, верујем и желим да верујем да је дезинформација у питању.

Она зна да на мене увек може да рачуна и да се ослони шта год да је у питању - поручио је певач.

Баханалије учесника ријалитија згрозиле су нацију, а о силовању су брујали и страни медији. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Овако изгеледа нови дом Кије Коцакар

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА