Најновије

ШЕШЕЉ: Тадића ћу стрпати у гепек и одвести га на једно изузетно место!

Лидер радикала Војислав Шешељ поручио је лидеру СДС и бившем председнику Србије Борису Тадићу да ће пре или касније одговарати за то што је прикривао убице двојице гардиста 2004. године на Топчидеру.

Војислав Шешељ (Фото: Јутјуб)

Шешељ, који је јуче био апсолутни хит на Сајму књига, реагујући на Тадићев позив да се лично обрачунају, поручио је да ће га "гепековати".

- Шешељ ми хулигански прети да се "спрема лично да ме саслушава". Баш бих волео да тај осуђени злочинац против човечности покуша лично да ме саслуша како бих могао лично и да му одговорим - написао је Тадић на Твитеру, на шта шеф СРС каже да једва чека тај сусрет како би Тадић коначно одговарао за своја недела.

- Тадића ћу прво стрпати у гепек, а затим га одвести на једно изузетно место. Ланцима ћу му ноге причврстити за под, док ћу му руке завезати за плафон. Висиће, јер је намерно прикривао нарко-дилере, убице двојице гардиста Дражена Јаковљевића и Драгана Миловановића. Особе које су одговорне за њихово убиство сакривале су дрогу у подземном склоништу 'Караш' - наглашава Шешељ.

Он додаје и да је лидер СДС одговоран и за издају српских хероја.

- Натераћу га да одговара и за то што је Стојана Жупљанина, Радована Караџића, Ратка Младића и Горана Хаџића испоручио Хашком трибуналу - закључује Шешељ.

Британски војници психички пуцају и извршавају самоубиства. Више о томе прочитајте ОВДЕ.

Извор: Информер

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Погледајте један од старијих скупштинских обрачуна Војислава Шешеља и Бориса Тадића

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА