Најновије

КАТАСТРОФАЛНИ ПОРАЗ ЦРВЕНЕ ЗВЕЗДЕ: Пари Сен Жермен победио убедљиво са 6:1! (ВИДЕО)

Фудбалери Црвене звезде декласирани су од Пари Сен Жермена у другом колу групне фазе Лиге Шампиона 6:1 (4:0). Голове су постигли: Нејмар 20, 22, 81, Кавани 33, Ди Марија 42, Мбапе 70 – Марин 74.

Пари Сен Жермен-Црвена Звезда 6:1 (Фото: Јутјуб)

Црвено-бели су доживели право отрежњење против једног од најјачих тимова на свету и из прве руке се уверили како изгледа фудбал на највишем нивоу. Српски шампион није успео да понови ни део партија које је пружао у претходном делу сезоне, највише због квалитета противника, па је прекинуо низ од 38 утакмица без пораза у свим такмичењима.



После овог неуспеха, Звезда је пала на последње место групе Ц са једним бодом, колико има и Наполи са утакмицом мање. ПСЖ је тренутно други са три бода, исто колико има и Ливерпул који од 21.00 игра са Наполитанцима. Утакмица на „Парку принчева“ почела је у мирном ритму, Парижани су одмах преузели контролу, али осим спорадичних напада, нису превише запињали. Звезда је била агресивна све до 20. минута, када је Вујадин Савић оборио Нејмара на неких 20 метара од гола.

Бразилац је перфектно извео слободњак и довео свој тим у вођство, да би мање од 120 секунди касније на семафору писало 2:0. Много простора је по десном боку остављено Килијану Мбапеу, он је вратио повратну на петерац где је утрчао Нејмар и дуплирао предност. Тог тренутка концепција игре „црвено-белих“ се потпуно распала и они су се потпуно изгубили.

Чинило се да је екипа Томаса Тухела мало спустила ритам, али то није био случај – Единсон Кавани је уз много среће постигао трећи гол, после чега је Анхел ди Марија наставио агонију нашег тима. Могли су „Свеци“ да имају и много више од великих четири разлике на полувремену, али Мбапе и Нејмар нису реализовало још неколико стопостотних прилика.

МУП објавио саопштење поводом напада на кућу Светлане Цеце Ражнатовић. Погледајте ОВДЕ.

Извор: srbin.info

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Велики пораз Црвене Звезде у другој утакмици Лиге шампиона. Црвено-бели су изгубили од Пари Сен Жермена резултатом 6:1

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА