Најновије

ШЕШЕЉ ЖЕСТОКО ОПЛЕО ПО ЉАЈИЋУ! ХАОС У СКУПШТИНИ! Оптужио га да је вођа нарко картела! Посланици СДПС напустили седницу!

Посланик Српске радикалне странке Војислав Шешељ оптужио је данас потпредседника Владе Расима Љајића да је вођа једног од нарко картела у Србији, након чега су посланици посланичке групе Социјалдемократске партије Србије напустили скупштинску салу.

Војислав Шешељ и Расим Љајић (Фото: Јутјуб)

Шешељ је на седници Скупштине Србије рекао да се власт заклела да ће водити борбу пртив криминала и корупције, а да при томе није у стању да савлада корупцију у сопственим редовима у структурама власти.

- Најновији случај за који сам поуздано сазнао, из проверених извора, је криминална афера потпредседника владе Расима Љајића. Он је главни вођа једног од најјачих нарко картела на подручју Србије. Полиција има сва оперативна сазнања, све има документовано и нико ништа не предузима зато што је потпредседник владе - рекао је Шешељ.

На то су посланици Социјалдемократске партије Србије напустили скупштинску салу и у холу парламента одржали конференцију за новинаре на којој су рекли да је Шешељева изјава непримерен, простачки испад осуђеног ратног злочинца.

- Човек који има правоснажну осуду Хашког суда за ратне злочине напада човека који нема ни прекшајну пријаву, који није платио казну ни за возачки прекршај - рекао је шеф посланичке групе Социјалдемократске партије Србије Милорад Мијатовић.

Додао је да су на политичкој сцени Србије дошле до изражаја снаге које желе да у потпуности "загаде политички простор" и поручио да посланичка група Социјалдемократске партије Србије неће учествовати у раду овог заседања, али ће давати кворум у свим гласањима јер су део коалиције.

- Свим грађанима Србије, а посебно грађанима у Санџаку је јасно да је овај напад инструиран и оркестриран да се помогне једном политичком губитнику, Муамеру Зукорлићу - човеку који губи изборе у Санџаку и који ће изгубити и овог пута на изборима за националне савете - навео је Мијатовић, те закључио да су СРС и њен лидер "канцер на политичком небу Србије".

Погледајте ОВДЕ како је Шешељ шокирао Зукорлића у емисији “Ћирилица” на ТВ “Хепи”.

Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Погледајте жестоки окршај Војислава Шешеља и Муамера Зукорлића у емисији “Ћирилица” на телевизији “Хепи”

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА