Најновије

ДОДИК: Србе више нико неће понижавати, нећемо у НАТО

Председавајући Председништва БиХ Милорад Додик изјавио је јуче да је Република Српска стабилна и да је стабилизовала своје финансије, а да на политичком плану Србе више нико неће моћи да понижава и уцењује.

Додик (Фото: Јутјуб)

- И у овој години бележимо пристојан раст производње. У наредној години смањићемо наше обавезе за 250 милиона КМ, што указује на чињеницу да ће Српска следеће године имати стопу задужења од око 39 одсто и то ће бити најмања стопа у региону - рекао је Додик обраћајући се мештанима Рудог.

Република Српска ће, поручио је он, бити политички и економски све јача и стабилнија, а томе ће посебно допринети нова репрезентација представника Српске у заједничким институцијама БиХ.

Додик је подсетио да ће однос српских представника у институцијама БиХ према Републици Српској бити регулисан новим законом.

- То ће важити за све, без обзира на политичку опцију. Република Српска је показала да има свој карактер према власти - поручио је Додик.

Према његовим речима, власт у Српској увек ће бити народна, па ће тако Срби рећи своју коначну реч и о односу према НАТО-у, а садашњи став је јасан - Срби не желе чланство у тој алијанси.

Додик је рекао да више никада неће дозволити било коме да понижава српски народ, његове инстутиције и обележја.

Мило шаље специјалце на границу са Русијом! Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: РТРС

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Додик новинару: Обуци жути прслук и ходај по Босни

 

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА