Најновије

Кад алкохол уништи игру: Шта радити кад ваш пенис одбија послушност?

Сви уживамо у неком жестини с времена на време, али и у редовној кригли пива, али чак и највећи мушкарци су падали (у буквалном смислу те речи) када то никако није смело да се деси – у спаваћој соби.

Илустрација (Фото: принтскрин)

Ако попијете превише, можете се осећати самопоуздано. Упознате занимљиву девојку, ствари воде једна ка другој, доведете је кући и… Не деси се ништа. То јест, ништа добро.

Стручно мишљење

Др Чарли Ферер, стручњак за садо-мазо односе, објаснио је шта се дешава с пенисом када је организам препуњен алкохолом и шта чини у том случају.

Еректилна дисфункција често дешава када попијете једно (или пет, шест…) пића више. Иако се осећате самоуверено и изгледате привлачније, то није случај и са вашим пенисом. Конзумирање алкохола пре сексуалног односа може повећати проток крви према полном органу, што снижава узбуђење пениса. Само трежњење га може „пробудити“.

„Иако алкохол чини да се осећате као да можете да освојите читав свет и да не постоје препреке, чињеница је да ће вам он направити проблем онда када треба најбоље да се покажете“, каже др Ферер. „Алкохол је супстанца веома неповољна за нервни систем, а ако се с њим претера, може изазвати тренутну импотенцију.“

Изговори

Дакле, уколико сте претерали с пићем, касно је за кајање. Тада су вам неопходни добри изговори. Али како објаснити девојци да сте вечерас ви тај који није расположен за секс?

Постоји неколико изговора, који нису најсрећнији, али вас могу извући из непријатне ситуације. Предлажемо шаљиви „Дрвени вечерас штрајкује“ или стари, добри „Не знам, тренутно само желим да те мазим“.

Која је идеална величина пениса прочитајте ОВДЕ.

Извор: menshealth.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Секс Анђеле Вештице и Ђексона у “Задрузи”

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА