Најновије

НОВИ ДЕТАЉИ ОПТУЖНИЦЕ: Суђењу претходи хапшење Зоранових помагача!

Отисак обуће с крвљу убијене Јелене Марјановић (33) откривен је на другој страни канала у Борчи, што указује да је њен крвник после злочина побегао у насеље Црвенка.

Зоран Марјановић (Фото: Фејсбук)

То је један од нових детаља из оптужнице против Зорана Марјановића (39), оптуженог за брутално убиство певачице, које је медијски најпраћенији случај у Србији.
- Отисак обуће на којем је било крви убијене Јелене пронађен је на другој страни канала у Борчи, у супротном смеру од насипа. То практично значи да је убица после злочина побегао ка насељу Црвенка. Тај отисак је вештачен, али је још непознат власник обуће. Уколико особа буде идентификована на основу тог отиска, ускоро се може очекивати и хапшење саучесника - наводи извор из тужилаштва.
Траг на земљи, према речима нашег саговорника, указује да је убица или неко од његових саучесника побегао ка друму, где је највероватније утрчао у аутомобил и одвезао се са места злочина.
- Инспекторе и тужиоце збуњује још једна мистерија у вези са венчаном бурмом убијене певачице. Бурма је после злочина нестала! Када је тело нађено и када су чланови породице позвани да идентификују убијену певачицу, потврђено је да је бурма недостајала са домалог прста десне руке убијене певачице. На том делу њене шаке пронађен је и фрагмент ДНК мушкарца, који још није идентификован. Идентичан биолошки траг изолован је и са доњег дела Јелене тренерке - каже извор и истиче да тај траг највероватније води до другог саучесника.
- Када се открије ком мушкарцу припада тај траг ДНК са Јеленине руке, као и отисак обуће са траговима певачицине крви, коначно ће бити решена мистерија колико је особа учествовало у злочину. Сумња се да је крв капала са убичиног тела док је бежао са места злочина.
Према реконструкцији злочина, који се догодио 2. априла 2016, Јелена Марјановић се жестоко борила за живот!
- Она је вучена око 30 метара пре него што је убијена! Претпоставка је да је први ударац задобила у ногу и да је после тога пала на земљу. Убица се у том тренутку обрушио на њу, зграбио је за косу и тако јој скинуо гумицу за косу, која је нађена на месту бруталног убиства. Мобилни телефон јој је испао из џепа неколико метара даље од нађене гумице, а реконструкција је потврдила да га је изгубила док се борила са убицом - наводи наш саговорник из тужилаштва и додаје да су ДНК оптуженог Зорана и његовог оца Владимира нађени на Јелениној гумици за косу.
 - Биолошки трагови су пронађени на самој гумици за косу. Анализа је показала да припадају Зорану Марјановићу и његовом оцу Владимиру. Потврђено је да су обојица користила ту исту гумицу за везивање косе - истиче извор и наводи да је у оптужници до детаља реконструисано како је Јелена усмрћена.
- Певачица је вучена до канала, али је онда успела да се отргне и побегне на другу страну канала, где јој је спала патика. Убица је тада успео да је зграби једном руком за доњи део тренерке, а другом ју је први пут ударио тупим предметом по глави и повукао је назад у воду. У каналу јој је задао још осам удараца, услед чега јој је лобања пукла на неколико места! - наводи се у оптужници.
Јелена Марјановић је нестала 2. априла 2016, а наредног дана је у каналу на насипу Црвенка пронађено њено унакажено тело.

Детективка открила нестанак бурме!

У октобру 2017. објављено је сведочење детективке Катарине Остојић да је Јелени скинута бурма после злочина! - Када је Јелена нађена у каналу, одмах је било уочљиво да на десној руци нема златну бурму, коју никада није скидала!
- Породица је знала да је Јелени скинута бурма после убиства, али су о томе ћутали из само њима знаних разлога. Питање је да ли је некоме сметала њена бурма и брак са Зораном и да ли је убијена из пакости или неке освете - рекла је  Катарина Остојић. Више тужилаштво у Београду тврди да је расветлило злочин, а шта пише у оптужници можете прочитати ОВДЕ.
Извор: Ало

Бонус видео

Насип смрти - место убиства Јелене Марјановић
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Најновије вести - Ратни извештаји

Најновије вести - ПРАВДА