Најновије

РАЗРЕШЕНА МИСТЕРИЈА ПОСЛЕДЊЕ ЈЕЛЕНИНЕ ПОРУКЕ! Саслушана пријатељица убијене певачице

Докторка Милана Шишић из Борче, последња која се чула с певачицом "Гранда" Јеленом Марјановић (33), само четири минута пре бруталног злочина, саслушана је јуче у Вишем тужилаштву у Београду.

Јелена Марјановић (Фото: Фејсбук)

Докторка је дала исказ у оквиру допуне истраге која се води против Зорана Марјановића (39), осумњиченог за убиство супруге.

Тело у каналу

Јелена је 2. априла у 16.43 послала поруку Шишићевој, а певачица "Гранда" је, како је утврђено обдукцијом, усмрћена између 16.47 и 17.04.
- Након што је тужилаштво подигло оптужницу против Марјановића у којој се наводило да је Јелена последњи контакт имала са докторком, Виши суд је наложио допуну истраге и њено саслушање иако је након проналаска певачициног тела у каналу у Борчи дала исказ у полицији. Она је испричала да је била докторка Јеленине мајке Зорице Крсмановић, која је у међувремену преминула - каже извор из истраге.
Шишићева је раније објаснила да је Крсмановићева неколико дана пре ћеркине смрти вадила крв у Дому здравља у Борчи и да се Јелена распитивала за резултате анализа.
- Јелена ме замолила да се распитам за резултате лабораторијских анализа јер није имала времена да дође у Дом здравља. Видела сам да је Зорици ниско гвожђе, па сам посаветовала Јелену које лекове њена мајка да узме, имајући у виду и болест с којом се борила - испричала је Шишићева и додала да је све у вези са спорним СМС порукама већ рекла на саслушању у полицији, као и да ту нема ничег мистериозног.

Рецепти и упут

Милана Шишић и Јелена Марјановић живеле су у комшилуку и често су се виђале, а докторкина ћерка, која се аматерски бави шминкањем, повремено је улепшавала певачицу за наступе.
- Јелена ми је била веома драга, бринула је о мајци и детету, била је растрзана на све стране. Помагала сам јој кад год сам могла, узимала сам рецепте за њену мајку или упут за лекара. Била сам уз њу и кад је Зорица била у болници јер ми је било жао - рекла је Шишићева и додала да се нада да ће у скорије време бити расветљен случај бруталног убиства и да ће одговорни за злочин одговарати.

Убијен докторкин муж

Породица Шишић је пре 13 година преживела велику трагедију. Наиме, таксиста Незир Шишић, супруг докторке Милане, брутално је убијен 2005, а за злочин је осуђена Оливера Крсманић. Првостепеном пресудом требало је да робија 40 година, али је Апелациони суд смањио казну на 15 година.

Сведочи и мала Јана

У допуни истраге која се води против Марјановића Виши суд је наложио да се саслуша и Јеленина и Зоранова ћерка Јана (7), која је у време злочина, према наводима оптужнице, с родитељима била на насипу. Девојчица још није дала исказ у Вишем тужилаштву.

Последњи минути пре Јеленине смрти

16.41 Јелена разговарала са кумом Вером
16.43 послала СМС докторки
16.50 певачица се чула са мајком
16.56 базне станице регистровале Јеленин број у близини места на ком је убијена
17.04 са истог места Зоран позива Јеленин број телефона
Након убиства Јелене Марјановић пронађен ДНК два мушкарца из Борче. Више о томе читајте ОВДЕ.
Извор: Српски Телеграф

Бонус видео

2 године од убиства Јелене Марјановић и тумачење форензичара 
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Најновије вести - Ратни извештаји

Најновије вести - ПРАВДА