Најновије

Милојевић: Велики корак ка циљу; Антић: Звезда одскаче од свих у Србији

Тренер фудбалера Црвене звезде Владан Милојевић рекао је да је његова екипа одиграла добар меч у Нишу против Радничког, али је истакао да је црвено-белима потребан континуитет у игри.

Владан Милојевић фото: Јутјуб

- Мислим да смо одиграли добру утакмицу у целости. Имали смо стварно добре моменте када смо контролисали дешавања на терену. Оно што увек тражим и што мислим да може да буде још боље је тај неки континуитет у игри, морамо да покушамо да контролишемо утакмицу свих 90 минута. Не смемо да дозвољавамо противнику да се враћа у игру. Могли смо и у првом полувремену да решимо утакмицу, имали смо много шанси, али ти промашаји су резултат деконцентрације - рекао је Милојевић после утакмице. Фудбалери Звезде победили су у Нишу екипу Радничког 3:1 у дерби мечу 32. кола Суперлиге Србије.
- Ми јесмо направили још један велики корак ка циљу којем тежимо, али има још да се игра. Честитао бих Радничком, данас је био изванредан амбијент овде. Волим да играм у Нишу и желим да похвалим њихове навијаче, играче, и тренера за све што су урадили. Желим Радничком да оствари своје циљеве ове сезоне - рекао је Милојевић.
Тренер Радничког Драган Антић оценио је да је у другом полувремену до изражаја дошао квалитет Звезде која је, по његовим речима, "прави шампион".
- Прво полувреме смо играли добро, свака част мојим момцима. Међутим, у другом полувремену је дошао до изражаја квалитет Црвене звезде. Види се да су прави шампиони, одскачу од свих екипа у Србији, видели смо то и у дербију. Ја им честитам титулу овом приликом, а нама остаје борба за Европу - рекао је Антић. Извор: Бета

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА