Најновије

ЉУТА: Трамп је Меланију понижавао на сваком јавном догађају, а сада му је Словенка вратила пред Макроном! (ВИДЕО)

Током посете француског председничког пара Белој кући, амерички председник Доналд Трамп поновно је покушао да ухвати Меланију за руку али ни овог пута то није добро прошло. И не само да није добро дошло него би снимак његовог очајничког покушаја да Меланија прихвати његов додир могао да се опише као сама дефиниција агоније.

Меланија и Трамп (Фото: Јутјуб)

Трамп је малим прстом покушавао и покушавао да натера Меланију да му да руку, међутим она је само хладно стајала и држала руку у чврстом стиску. Несрећни Трамп је на крају некако успео да ухвати супругу за руку и потом рекао: "Хвала", обраћајући се окупљенима.
Али, кад је свечана поворка кренула даље након фотографисања, Меланија му се поново измакла и заостала иза њега и Макронових.
Ово није први пут да је Меланија одбила да држи свог супруга за руку. У мају је ухваћена камером како јасно гура његову шаку током пута у Израел.
У фебруару, кад су ишли за Охајо, Трамп је још једном покушао – и омануо – да дотакне руку своје супруге.
Јуче је интернет плануо коментарима последњег неуспелог хватања руке. Пажњу корисника друштвених мрежа привукао је и Меланијин бели шешир великог обода.
СиЕнЕн наводи да је бели костим који је прва дама САД обукла са сусрет са Макроновима из колекције Мајкла Корса и кошта 2.195 долара. Меланијин шешир су на “Твитеру” упоредили са Бијонсе у споту “Formation” као и са папом.
Док је Брижит Макрон успела стручно да два пута пољуби Меланију у образ, Доналд Трамп се мучио да јој само дотакне руку.
“Меланијин савет за везу: носите бели шешир широког обода и ваш супруг никада неће моћи да вас пољуби”, нашалио се један корисник на “Твитеру”.
Амерички медији често пишу о томе да је брак америчког пара пун проблема. Трамп својим понашањем и изјавама не престаје да понижава своју 25 година млађу супругу. У последње време се све више пише о његовим аферама са порно звездама и проституткама, па многи мисле да је Меланија због тога хладна према супругу.
Трамп је наводно варао Меланију док је била трудна.
Прочитајте ОВДЕ зашто је Себастијан Курц признао да је немоћан.
Извор: Блиц

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Десет најзанимљивијих момената брачног пара Трамп.
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА