Најновије

Шта је Путин рекао Вучићу о путу у НАТО?

Председник Русије Владимир Путин рекао је председнику Србије Александру Вучићу током сусрета у Москви да су многи говорили да Вучић тајно уводи Србију у НАТО, па су касније ти исти учланили своје државе у Алијансу, и да је једино српски председник одржао реч и то није урадио.

Кремљ (Фото: kremlin.ru)

Лидер Русије ће недвосмислено подржати Србију и Вучића лично у дипломатској борби за Косово и Метохију али и код свих осталих тема кључних за безбедност региона.

Са овом капиталном гаранцијом председник Србије се вратио из Москве где му је указана велика част и гостопримство и дат јасан и одлучан сигнал: за Русију је наша земља кључна у овом делу Европе.

О отвореном односу двојице државника најбоље сведочи и искрено признање које је, током неформалног разговора, председник највеће државе света изнео Вучићу.

Наиме, како нам преносе извори из председниковог окружења, Путин је у једном тренутку приметио како су многи говорили да Вучић тајно уводи Србију у НАТО, па су касније ти исти учланили своје државе у НАТО и да је једино српски председник одржао реч и то није урадио.

После сусрета у Кремљу јасно је да ће Москва активно пратити резултате разговора Београда и Приштине и утицај различитих међународних фактора на дијалог, у првом реду спонзора независности лажне државе. Дакле, без сагласности Русије и Србије немогуће је доћи до праведног решења за нашу јужнупокрајину.

Милош Ковић упозорио Вучића, зна се како пролазе државе које покажу слабост, више о томе ОВДЕ.

Извор: Новости

 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Ево шта је говорио др Дејан Мировић у емисији “РасПравда” о томе под којим условима би Вучић предао Косово

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА