Najnovije

Šta je Putin rekao Vučiću o putu u NATO?

Predsednik Rusije Vladimir Putin rekao je predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću tokom susreta u Moskvi da su mnogi govorili da Vučić tajno uvodi Srbiju u NATO, pa su kasnije ti isti učlanili svoje države u Alijansu, i da je jedino srpski predsednik održao reč i to nije uradio.

Kremlj (Foto: kremlin.ru)

Lider Rusije će nedvosmisleno podržati Srbiju i Vučića lično u diplomatskoj borbi za Kosovo i Metohiju ali i kod svih ostalih tema ključnih za bezbednost regiona.

Sa ovom kapitalnom garancijom predsednik Srbije se vratio iz Moskve gde mu je ukazana velika čast i gostoprimstvo i dat jasan i odlučan signal: za Rusiju je naša zemlja ključna u ovom delu Evrope.

O otvorenom odnosu dvojice državnika najbolje svedoči i iskreno priznanje koje je, tokom neformalnog razgovora, predsednik najveće države sveta izneo Vučiću.

Naime, kako nam prenose izvori iz predsednikovog okruženja, Putin je u jednom trenutku primetio kako su mnogi govorili da Vučić tajno uvodi Srbiju u NATO, pa su kasnije ti isti učlanili svoje države u NATO i da je jedino srpski predsednik održao reč i to nije uradio.

Posle susreta u Kremlju jasno je da će Moskva aktivno pratiti rezultate razgovora Beograda i Prištine i uticaj različitih međunarodnih faktora na dijalog, u prvom redu sponzora nezavisnosti lažne države. Dakle, bez saglasnosti Rusije i Srbije nemoguće je doći do pravednog rešenja za našu južnupokrajinu.

Miloš Ković upozorio Vučića, zna se kako prolaze države koje pokažu slabost, više o tome OVDE.

Izvor: Novosti

 

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Evo šta je govorio dr Dejan Mirović u emisiji “RasPravda” o tome pod kojim uslovima bi Vučić predao Kosovo

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA