Најновије

Зидан после пласмана Реала у финале ЛШ: Није нормално...

Тренер фудбалера Реал Мадрида Зинедин Зидан изјавио је да "није нормално" то што ће његов клуб трећи пут узастопно играти финале Лиге шампиона.

Зинедин Зидан фото: Бета/АП

- Још ништа нисмо освојили, у финалу смо и то је све. Није нормално три пута заредом играти финале Лиге шампиона, али када смо ту, покушаћемо да победимо. Овај клуб има велику историју, а ми пишемо још нове. Реал никад не одустаје - рекао је Зидан шпанским медијима. Зидан је претходне две сезоне водио Реал до два везана трофеја Лиге шампиона. Ове ће имати шансу и за трећи, пошто је елиминисао Бајерн Минхен после победе 2:1 у Немачкој и резултата 2:2 у Шпанији у уторак. - Урадићемо све да одбранимо трофеј - истакао је Зидан и додао да се одлично осећа због оствареног до сада у Лиги шампиона.

Француски тренер је навео да пут до финала није био лак. Капитен Реал Мадрида Серхио Рамос рекао је да жели нови трофеј у том такмичењу.

- Поново смо у финалу и идемо да одбранимо трофеј. Бајерн је одличан тим који је показивао да је тежак противник годинама. Није нам било лако, али смо били бољи. Верујем у трофеј и спремамо се за финале - рекао је Рамос. Противник Реал Мадриду у финалу Лиге шампиона биће победник дуела између Роме и Ливерпула.

Извор: Бета

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА