Најновије

Испливао снимак секса Слобе и Надежде!

Слободан Слоба Радовановић признао је да је своју још увек закониту супругу Кристину Коцкар преварио више пута пре "Задруге", о чему су постојали и бројни докази у виду приватних преписки.

Слоба и Надежда (Фото: Јутјуб)

Иако се у "Задрузи" спекулисало да је Слоба преварио Кију и са актуелном задругарком Надеждом Биљић, сада је извесно да се то догодило јер је у медије испливала информација да постоји видео-снимак на којем Надежда орално задовољава Слобу.

Наиме, Надежда је по уласку у "Задругу" рекла да ју је Слоба у ситне сате звао да дође код њега на дружење и признала да је осетила да жели нешто више од пријатељства. Слоба је то оштро негирао, међутим, касније је признао Микију Ђуричићу, Надеждином ријалити-веренику, да се нешто више међу њима догодило. Такође, појавили су се и бројни наводи извора да су њих двоје често након свирки које су заједно радили настављали дружење у кући и по хотелима.

Како недељник Стар наводи, постоји снимак на којем се јасно види да Слоба и Надежда имају сексуални однос, те да се види и део у којем она њега орално задовољава. Снимак је, по наводима извора, извучен из Надеждиног мобилног телефона и снимљен је пре више од две године. Акција се дешава у дневној соби, а у једном моменту чује се Слоба који каже Надежди да га не стеже. Певачица клечи на јастуку, док Слоба седи на двоседу који је крем боје и она га задовољава, а на себи има црну мини-хаљину.

- Знам да су Слоба и Надежда били заједно. Рекла ми је Надежда за снимак, то вече су се напили, зато су се снимали, али ми је рекла да је обрисала тај видео. То се десило након заједничке свирке, радили су неки рођендан и онда су отишли код Слобе у стан, имали секс и снимали се. То је било пре две године, па да, Надежда је имала мало другачију косу, није имала надоградњу. Тада је он био са Кијом, али је радила преко и није била у Србији - навео је извор за Стар и додао:

- Њој је систем на телефону пао и она га је однела на поправку, међутим, рекли су јој да не могу мобилни да јој врате у живот јер је не знам шта прегорело. Сто посто су тад извукли тај снимак - закључио је извор.

Ове наводе оштро је осудила Надеждина мајка Славица Биљић, која тврди да такав снимак не постоји.

- То уопште није тачно. Надежда своје телефоне чува, ниједан није изгубила, снимке никакве не чува сем оних на којима пева. Шокирана сам, свашта се прича, они су у жижи интересовања. Надежда толико излупа телефон да не постоји мајстор који може да га поправи, нема теоретске шансе да су дошли до њеног телефона или нечега из њега. Они су били само колеге на послу, а што се те чувене Слобине поруке да дође код њега тиче, то је била обична порука, она је то погрешно схватила, није ни отишла код њега у стан на Дорћолу, не зна ни где је тај стан. Она је више комуницирала са клавијатуристом него са Слобом око свирки, нису се они дружили мимо тога. Ја сам била у стану у Београду и ја сам је дочекивала. Нема теоретске шансе, па рекла би ми Надежда - закључила је видно узнемирена Славица.

Мики: Ти си курветина, а Слоба је курвар!

Мики Ђуричић искористио је Мацину свађу са Кијом како би рекао шта мисли о њој и Слободану. Иако се труди да делује као да му је свеједно, Мики очито није заборавио шта му је Слоба причао о Надежди пре него што су она и Мики упловили у везу. Током свађе Кије и Маце, Мики је скочио у Мацину одбрану и упутио Кији најжешће увреде до сада.

Мики: Ајде, склони се од жене. Знаш да је луда. Не дирај је.

Кија: Ти ћеш да ми кажеш. Ти си Миљану пљунуо. Не можеш тако са женама. Ти си Миљану гурнуо.

Мики: Боље ја што сам Миљану гурнуо него што си се ти је*ала са Фићом.

Кија: Ајде одје*и од мене, олошу један!

Мики: Пушила си Фићи ку*ац, а праве светицу од тебе. Иста си курва као и овај твој курвар. Он се је*ао са стране и ти си се је*ала са стране. Курво распала, је*ем ли ти маму ја у пи*ку. Хоћеш да ти набројим кога је је*ао и са ким си се ти је*ала.

Кија: Ајде реци кога је је*ао.

Мики: Маму ти је*ем. Је*ао је твоју маму распалу. Нема кога није је*ао од певачица. Курва и курвар нам држе овде слово. Курва и курвар нас овде је*у осам месеци. Слово вам је*ем.

Потом је Надежда ухватила Микија и увела га у рехабилитацију да не би дошло до још већег инцидента.

Зорана: Кија ће се потрести, а Мики разочарати

Бивша задругарка Зорана Стефанов мисли да је цела прича око Слобе и Надежде преувеличана.

- Ја не верујем искрено у то, мислим да је ту причу око Надежде и Слобе напумпала Надежда. То је нека непроверена информација. Да Кија сазна за тај снимак, поново би се потресла с обзиром на то да се то десило у периоду када је био са њом, а Мики би се разочарао у обоје у том случају.

Душко: Сигурно је нечег било!

Душко Радоњић, који је недавно напустио Белу кућу, сматра да је између Наде и Слобе било нешто више од другарства.

- Да Мики сазна за тај снимак, честитао би му као што је и Банету. Мики не би реаговао бурно, свестан је њене прошлости и нема проблем са тим. Он је савремен и не придаје значаја прошлим момцима. Искрен да будем, кад је почела прича да су се дописивали, ја сам знао да ту нису чиста посла. То да он њу зове кући у шест ујутру, а ожењен, тешко да је то дружење. Нисам им држао свећу, али све је могуће.

Мина: Надежда га је завела

Мина Врбашки верује да снимак постоји, те сматра да је Надежда искористила то што су наводно били у алкохолисаном стању.

- Сигурно да се то десило, она је заљубљена у њега била, то се видело кад је ушла. Вероватно су мало више попили, па га је завела.

Нови секс Микија и Надежде погледајте ОВДЕ.

Извор: Српски Телеграф

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА