Најновије

Роман "Љубавна писма" из пера ауторке најпродаванијих романа широм света, коначно код нас!

Од ауторке најрподавнијих љубавних романа, стиже нам ново дело које ће освојити ваша срца.,"Љубавна писма".

Фото-Вулкан

Лето је време када гостионица врви од посла, па су власница Џо Мари Роуз и локални мајстор за све Марк Тејлор провели доста времена заједно, улепшавали су и поправљали гостионицу и уносили друге неизбежне промене.

Упркос добронамерним говоркањима мештана, Џо Мари тврди да јој је Марк само пријатељ. Међутим, у последње време често је размишљала о њему и схватила је да зна изненађујуће мало о његовом животу. Одлучила је да открије његове тајне, али прво мора да се суочи са сопственом прошлошћу – и да поздрави посетиоце, који као и она, крећу новим стазама. 

Ели Ренолдс је донела судбоносну одлуку. Дошла је у Сидар Ков да најзад упозна Тома са којим се месецима дописује и у кога се можда заљубила. Њена превише заштитнички настројена мајка не одобрава ово путовање, али је Ели одлучна да се ослободи мајчиних спрега. 

Меги и Рој Портер су следећи гости који стижу у гостионицу. Они су први пут сами на одмору откад су им се деца родила. Надају се да ће им ово путовање помоћи да сачувају брак и да крену из почетка. Ипак, Меги мора да призна још нешто, а то би могло да их заувек раздвоји. 


Извор:Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА