Најновије

СТИЖЕ ИХ КАЗНА ЗА ЗЛОЧИН! Амерички војници на Косову умиру од оружја којим су убијали Србе

Још једна мистериозна смрт америчког војника на Космету. Конрад Робинсон (36) преминуо је у четвртак у америчкој војној бази Бондстил, саопштило је министарство одбране САД.

Илустрација (Фото: army.mil)

Крију узрок смрти

Ипак, у овом саопштењу се нигде не прецизира узрок смрти америчког војника, али се наводи да је Робинсон преминуо током инцидента који није повезан са борбеним дејствима. Такође, из америчког министарства је речено да је истрага у току.

Иако узрок смрти овог војника остаје под велом тајни, мајка америчког војника изјавила је да је пронађен у четвртак ујутру након редовних физичких вежби. Пре свега пет месеци у овој америчкој бази преминуо је и амерички војник Роберт Џонс (21). Џонс се прикључио америчкој војсци 2015. године. Иако је тада покренута истрага, узрок његове смрти до дан-данас није саопштен.

Др Радомир Ковачевић, токсиколог и дугогодишњи начелник Центра за радиолошку заштиту при Институту за медицину рада, каже да амерички војници умиру истог оружја које су уперили у Србију.

- Заиграла је мечка и пред њиховим вратима. Не верујем да ће јавности открити прави узрок смрти војника, исто као што не верујем да су била смао два смртна случаја до сада. Њихови војници дуго бораве на озраченом подручју, као што су боравили италијански војници који су због тога масовно оболели и умирали од рака – напомиње Ковачевић.  

Турци сада хоће да купе руске ловце Су-57 уместо америчке Ф-35! Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Српски Телеграф

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Лазански о Бондстилу

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА