Најновије

СРБИЈА СЕ ТОПИ НА +40: Данас је најврелији дан у години, а увече следи опасна промена!

Данас је најтоплији дан у години и температуре ће у неким деловима Србије достићи и 34-35 степени, а субјективан осећај бити као да је 40.

Сунце (Фото: ЈуТјуб)

То, међутим, није једино температирни шок који нас очекује. Већ вечерас у неке крајеве земље стиже невреме у виду јаких пљускова, града и олујног ветра због чега ће на снази бити наранџасти метео аларм.

Шта је Путин говорио о Косову пре три дана погледајте ОВДЕ.

Како стоји у објашњењу Републичког хидрометеоролошког завода, то значи да је “време опасно, да су прогнозиране опасне временске појаве таквог интензитета да могу проузроковати материјалну штету и бити опасне по људе и животиње, те да због тога треба бити обазрив и пратити савете које дају надлежне службе”.

- На подручју Србије се у суботу очекује нестабилно време са условима за развој локалних грмљавинских непогода са јаким пљусковима (преко 20 милиметара падавина за три сата), градом и олујним ветром - кажу из РХМЗ, уз напомену да ће ветар бити слаб и умерен, на југу Баната повремено јак, јужни и југоисточни.

Извор: Блиц

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Жестоку критику политике режима Александра Вучића о Косову и Метохији и његовом поданичком односу према Западу погледајте испод. 

 

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА