Najnovije

SRBIJA SE TOPI NA +40: Danas je najvreliji dan u godini, a uveče sledi opasna promena!

Danas je najtopliji dan u godini i temperature će u nekim delovima Srbije dostići i 34-35 stepeni, a subjektivan osećaj biti kao da je 40.

Sunce (Foto: JuTjub)

To, međutim, nije jedino temperatirni šok koji nas očekuje. Već večeras u neke krajeve zemlje stiže nevreme u vidu jakih pljuskova, grada i olujnog vetra zbog čega će na snazi biti narandžasti meteo alarm.

Šta je Putin govorio o Kosovu pre tri dana pogledajte OVDE.

Kako stoji u objašnjenju Republičkog hidrometeorološkog zavoda, to znači da je “vreme opasno, da su prognozirane opasne vremenske pojave takvog intenziteta da mogu prouzrokovati materijalnu štetu i biti opasne po ljude i životinje, te da zbog toga treba biti obazriv i pratiti savete koje daju nadležne službe”.

- Na području Srbije se u subotu očekuje nestabilno vreme sa uslovima za razvoj lokalnih grmljavinskih nepogoda sa jakim pljuskovima (preko 20 milimetara padavina za tri sata), gradom i olujnim vetrom - kažu iz RHMZ, uz napomenu da će vetar biti slab i umeren, na jugu Banata povremeno jak, južni i jugoistočni.

Izvor: Blic

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Žestoku kritiku politike režima Aleksandra Vučića o Kosovu i Metohiji i njegovom podaničkom odnosu prema Zapadu pogledajte ispod. 

 

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA