Најновије

Прелепа девојчица се предозирала екстазијем! Умирала је, а мама ју је сликала и послала јаку поруку тинејџерима (ФОТО)

Очајна мајка 15-годишње девојчице која је умрла пошто је узела таблету екстазија, објавила је фотографију своје ћерке у њеним последњим тренуцима у болничком кревету како би упозорила остале родитеље о опасности те раширене дроге, пише Дејли мејл.

Прелепа девојчица се предозирала екстазијем! (Фото: Фејсбук)

Енглескиња Шакира Пелоу онесвестила се у петак увече и умрла идућег јутра пошто је наводно узела дрогу "дупло".

Мајка Рита Хол и њен партнер Ли Бучер уз објављену слику су написали:

- Ово је најужаснија фотографија на свету и дуго смо размишљали да ли да је објавимо или не. Међутим, желимо другим тинејџерима и њиховим родитељима да покажемо шта може да се догоди од само једне таблете. Наша Шакира се никада неће вратити кући. То је био њен живот и сад га нема више. То би врло лако могао бити и неко од вас. Те дроге нису забава! Оне убијају људе! Апелујемо на све који имају такве таблете да обавесте полицију од кога су их набавили. То није цинкарење већ спашавање живота. Ако успемо да спасимо и само један живот, пуно смо урадили.

Осим Шакире која је била у најтежем стању, у болници је завршило још троје тинејџера. У међувремену је ухапшен један 17-годишњак због сумње на растурање дроге.

Шакира Пелоу се кобног дана нашла с пријатељима у оближњем парку. Након што је узела таблету екстазија, почела је да осећа еуфорију, али убрзо јој је позлило. После неког времена позвана је Хитна помоћ која ју је онесвешћену превезла у болницу.

Пријатељи је прво снимали

Али, на светло дана су касније изашли још неки шокантни детаљи везани за цели случај. Наиме, кад је девојчици позлило, њени су пријатељи наводно оклевали да позову хитну помоћ па су је прво снимали мобилним телефонима. Кад су видели да јој је заиста лоше, позвали су лекаре.

- Сво троје тинејџера узели су таблете екстазија троугластог облика на којима је био утиснут знак "дупло", као дечја играчка "Лего дупло". Неколико таблета смо успели да запленимо и анализирамо њихов садржај. Желимо да упозоримо сву децу и родитеље на потенцијалну опасност - рекао је детектив Рој Линден.

Оживљавана два пута

Кад је допремљена у болницу, Шакирино је срце два пута стало па су морали да је оживљавају. Након тога су почели да јој отказују органи, па су је лекари прикључили на дијализу. Али, њено младо тело није издржало и преминула је наредног дана.

Шакирина породица је неутешна. Фејсбук профили су им пуни речи посвете за изгубљену ћерку.

- Тако млада душа. Јако те волим, мала моја сестро. Увек ћеш бити у мом срцу. Била си премлада да одеш с овога света. Пред тобом је био срећан и дуг живот. Почивај у миру, мој прелепи анђеле - написала је Шакирина старија сестра Никита.

- Драго дете, мама и сестре те јако воле. Мирно спавај, прелепа девојчице - написала је Шакирина мама Рита.

ЦИА објавила драгоцени документ о Брозовој смрти. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Телеграф

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Дрога у Србији- Трећа жртва предозирања за пар дана 

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА