Најновије

СКАНДАЛИ, ПРЕВАРЕ, ЛАЖНИ ФРАЈЕРИ, ДОКАЗИ! Ово је 25 минута невиђеног видео материјала о Кији Коцкар!

Победницу Задруге, Кристину Кију Коцкар, спајали су са многим мушкарцима откад је напустила ријалити, а она се до сада није оглашавала по питању свих њих.

Кија (Фото: Јутјуб)

Како су је многи осуђивали због сумње да је варала свог супруга Слободана Радановића, она је у интервјуу са водитељем Дарком Танасијевићем детаљно образложила све о афери са пилотом, фудбалером, Вуком Мобом и продуцентом и пословним сарадником Филипом Милетићем. Ове изјаве до тада није успела да пренесе јавности, али сада је цела истина огољена.

- Наравно да није тачно, и кад сам била слободна нисам имала дечка пилота. Сад неки хоће да ме представе онако како желе. Мени је све то смешно, нисам се чак ни мувала. Сви знају да сам толико смарала са Слободаном и његовим наступима да нисам давала простора за полемику, а ни основе да причају о томе. Једноставно, ја радим са тим људима и такве ствари ми не требају. Тај пилот ко год да је нека се јави, ја сам чула да је он ожењен и да има дете. То је глупост, хтели су да прикажу да сам варала свог мужа, не знају шта друго да кажу - рекла је Кија о пилоту.

- Сањала сам га. Ја тог дечка нисам нисам упознала и неко ми је показао како изгледа, ја сам то запамтила и нон-стоп ми излази код Анђела, то му је другар. И ја га сањала како смо се свађали, баш сам била изнервирана. Кад сам испричала куми тај сан, она ми је рекла да га је срела и он јој је открио да је све то морао због медија. Као што сам већ рекла, ја разумем да људи прибегавају разним начинима да буду у медијима, али то није истина. Притом, он је то потврдио, нисам могла да верујем - испричала је Кија о својој наводној вези са фудбалером.

- Повезују нас зато што је његов најбољи другар у вези са мојом другарицом. Ја нисам толико блиска са њим да би ми даље полемисали, али то је сасвим нормално чим сам у нечијем друштву... Не бих даље полемисала - образложила је Кија зашто су је спајали са Стефаном Карићем.

- Није истина да је раскинуо веридбу због мене. Чула сам се са Вуком, ни њему не пријају ти наслови. Наравно да нисам утицала на то, ја знам да је он раскинуо и пре него што смо се нас двоје и упознали. Постали смо добри пријатељи и имамо заједничке пријатеље, ја сам читала да он мене јури, али од тога нема ништа заиста - демантовала је све наводе о вези са Вуком Мобом.

- Прво, Филип је мој сарадник и кад сам видела вест ја сам се изнервирала. Хтела сам да покренем тужбу, јер је ружно да се наводи да смо ми у вези и да се мувамо. Притом, ми смо као имали фамозни секс у студију и њему не требају такве ствари, као ни мени. - испричала је Кија непријатност коју је доживела заједно са продуцентом Филипом Милетићем.

Међутим, Кија је међу свима њима издвојила кошаркаша Богдана Богдановића са којим су је извесно време спајали, па признала да би на то могла да пристане.

- Богдан Богдановић је мој тип, чула сам и да ме он мува, али то није тачно - испричала је кроз смех Кија.

Како чувена Касандра изгледа у петој деценији погледајте ОВДЕ.

Извор: Пинк

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА