Најновије

OВО МОРАТЕ ДА ПРОБАТЕ: Кратки савети за дужи се*с!

Што више размишљате о свом оргазму, он је ближи. Ако се побринете да она прва доживи оргазам, ослободићете се психолошке тензије

Секс (Фото: Beeg. com)

Да ли сте знали да секс у просеку траје пет до десет минута, а више од две трећине мушкараца жели дужи секс. Прочитајте савете који ће вам помоћи да сазнате како стићи до дужег секса...  

Заборавите на оргазам  

Што више размишљате о свом оргазму, он је ближи. Покушајте да се концентришете на партнерку - на њену меку кожу, изазовне уздахе или њено лице. Потрудите се да осетите задовољство свим чулима, а да притом не мислите о свом оргазму.  

Вежбе  

Мишић којим контролишете оргазам је исти онај којим контролишете уринирање. Његовим стискањем заустављате уринирање. Што га више стискате, заправо га "тренирате" и омогућавате себи одлагање оргазма када ви то желите. Ову вежбу можете радити било где, било када.  

Тренирајте  

Када мастурбирате, концентришите се на то како изгледа њен оргазам. Покушајте да продужите време до врхунца, задајте себи време до којег желите да "издржите". Померите трајање за само неколико минута, па након неког времена за још неколико минута и тако даље док не достигнете време које желите.  

Спремите се  

Сексуални чин има четири фазе: узбуђење, уједначен део, оргазам, разрешење... Трик је да препознате када се налазите у којој фази. Ако поређате фазе од прве до последње по бројевима од 1 до 10, трудите се да одржавате што дуже стање око броја 7.  

Будите џентлмен  

Да ли сте некад чули за правило "даме имају предност?" Поштујте ово правило и када је реч о сексу. Ако се побринете да она прва доживи оргазам, ослободићете се психолошке тензије коју можда имате и опустићете се.  

Нека она буде горе  

Када је она горе, мања је стимулација, па је лакше одложити оргазам, поготово ако јој дате до знања да "иде полако".  

Антидепресиви  

Истраживања су показала да чак 73 одсто мушкараца који користе антидепресиве имају проблем са прераном ејакулацијом. Дакле, не брините се, нисте одговорни за све што се догађа вашем телу и не значи да је одређено стање трајно.  

Друга рунда  

Ако први пут и траје кратко, потрудите се да буде и другог пута. Други пут најчешће траје дуже. И, наравно, што више "вежбате", труд ће се више исплатити.  

Доказ да жене желе груб секс погледајте ОВДЕ.

Извор: Информер

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Вежбе за бољи секс.

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА