Најновије

НАПАДНУТ СИН СРЂАНА ДРАГОЈЕВИЋА! Режисер је огорчен, Твитер се усијао!

Режисер бесан на Твитеру написао: Сутра ћу лепо да одем у школу, нађем дечака, узмем му школску торбу, дам му број телефона и кажем му: “Нека ми се твоји родитељи јаве”

Српски режисер Срђан Драгојевић (Фото: Јутјуб)

Чувени режисер Срђан Драгојевић недавно се на “Твитеру” похвалио да је и његово четврто дете, син Алекса, пошао у школу. Малишан је, нажалост, врло брзо на својој кожи осетио малтретирање, о чему је Драгојевић такође обавестио своје пратиоце прекјуче на друштвеној мрежи.

– Ученик осмог разреда данас је на одмору отео мафин мом сину прваку, загризао и бацио га на земљу. Сутра ћу лепо да одем у школу, нађем дечака, узмем му школску торбу, дам му број телефона и кажем му: “Нека ми се твоји родитељи јаве да им вратим торбу и да попричамо”. Другачије не може – написао је, у налету беса, Драгојевић.

У следећем “твиту” на ту тему, он се обратио пратиоцима:

– Заиста не знам да ли је неко од вас родитеља имао искуство да осмаци малтретирају првака. Ово ми је четврто дете у школи. Такав случај је раније био немогућ, бар из мог искуства.
Драгојевић је, ипак, после синовљеве реакције одлучио да “спусти лопту”:

– Идеја моје супруге (према којој сам био веома скептичан) да се осмаку који је малтретирао нашег првака узме торба и љубазно тражи да се видимо са његовим родитељима и лепо попричамо, пала је у воду. “Нећу да будем тужибаба”, каже наш првак, још јуче беба – навео је режисер јуче, такође на “Твитеру”.

Ускоро ће и Српкиње попут Израелки у војску. Погледајте ОВДЕ детаље.

Извор: Вечерње новости

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Српски редитељ Срђан Драгојевић о филму “Лепа села, лепо горе” на хрватском каналу ХРТ1

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА