Најновије

JOВАН МАРИЋ: Вучићев став “Баш ме брига за народ" доћиће му главе! (ВИДЕО)

Гост нове емисије “Скенирање”, у продукцији Хелмкаста је професор Јован Марић. Марић је говорио о томе куда данас иду Срби, када ће Србима да буде боље и ко би данас требало да буду узори  омладини у Србији. Чувени српски психијатар И сексолог упозорио је да  однос актуелног шефа државе “баш ме брига за народ који шета”, Александра Вучића ,неодољиво подсећа  на однос Слободна Милошевића према грађанима Србије пре његовог пада с власти.

Јован Марић (Фото: Јутјуб)

“Усудио бих се да кажем да је то већ виђено И да српски политичари никада нису схватили да када проради српски инат нема им спаса. А ови протести показују да је  инат прорадио, али да још нисмо дотакли то дно које би довело до још масовније побуне И промена”, оценио је Марић.

Kњигу “Техника државног удара” пон цени од само 500 динара (бесплатна достава) можете наручити ОВДЕ.

Он је истакао да, Србија због власти коју данас има, није добро место за живот И да с потенцијалима које имамо као држава И као народ уз неку добру, домаћинску власт И потпуну промену свести И система, Србија би могла да постане неко боље место.

“ Све је наопако постављено. Није нормално да младима буду идоли певаљке И фудбалери, да насловне стране врве од ласцивних порука И да поред вести о посети Путина стоји нека тамо певачица  И текст њених порука неком фидбалеру. Етике И морала више нема међу Србима, а док се томе не вратимо не може нам бити боље. Док породица поново не постане светиња И док нам узори не буду они добри И паметни”, оценио је професор Јован Марић гостујући у емисији “Скенирање” аутора И водитеља Оливере Миливојчевић.

Aмерика повлачи трупе из још једне земље, више о томе сазнајте ОВДЕ. Kaко је новинарка изнервирала Вучића погледајте ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА