Најновије

Могуће је бити млад и успешан! Пријавите се за трећи Форум младих лидера

Напуштање земље од стране младе популације представља све већи демографски и економски проблем у Републици Србији. Последња истраживања рађена међу студентском популацијом су указала „да сваки трећи студент планира да оде у иностранство после дипломирања, а да половина њих не размишља да се врати".

Висока школа ПЕП (Фото: Промо)

Висока школа за пословну економију и предзетништво, као друштвено одговорна институција, настоји да пружи свој допринос решавању овог проблема. У том смислу, Школа предузима различите активности да у свој рад на најбољи могући начин укључи и своје студенте. 

Једно од тих активности Школе је подршка студентском пројекту Форум младих лидера који Студентски парламент Школе, у сарадњи са доц. др Горданом Гаврић и Тамаром Весић испред наставног особља, организује већ три године.

30. марта 2019. године у периоду 9-17 часова у згради Високе школе за пословну економију и предузетништво одржаће се трећи по реду Форум младих лидера, у коме се планира учешће преко 250 младих. Очекује нас 5 сјајних предавача који ће одговорити на многобројна питања која заокупљују пажњу младих и који ће показати да је могуће бити млад и успешан у Републици Србији.

Пројекат је подржан од стране Министарства омладине и спорта и Министарства привреде, а генерални покровитељ је традиционално Висока школа за пословну економију и предузетништво.

Котизације се не наплаћују, али је неоходно пријавити се.

Пријаве ће бити отворене од 5. марта, а све информације можете добити на мејл studentski.parlament@vspep.edu.rs

На крају Форума, учеснике очекује нас наградна игра у којој ће најсрећнији учесници добити вредне награде партнера Форума: The Witch escape room, EscapeGame escape room, FitPass, NonStop Fitness Центар, Народно позориште, Позориште на Теразијама, Атеље 212, Музеј илузија и Музеј Николе Тесле.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА