Najnovije

Moguće je biti mlad i uspešan! Prijavite se za treći Forum mladih lidera

Napuštanje zemlje od strane mlade populacije predstavlja sve veći demografski i ekonomski problem u Republici Srbiji. Poslednja istraživanja rađena među studentskom populacijom su ukazala „da svaki treći student planira da ode u inostranstvo posle diplomiranja, a da polovina njih ne razmišlja da se vrati".

Visoka škola PEP (Foto: Promo)

Visoka škola za poslovnu ekonomiju i predzetništvo, kao društveno odgovorna institucija, nastoji da pruži svoj doprinos rešavanju ovog problema. U tom smislu, Škola preduzima različite aktivnosti da u svoj rad na najbolji mogući način uključi i svoje studente. 

Jedno od tih aktivnosti Škole je podrška studentskom projektu Forum mladih lidera koji Studentski parlament Škole, u saradnji sa doc. dr Gordanom Gavrić i Tamarom Vesić ispred nastavnog osoblja, organizuje već tri godine.

30. marta 2019. godine u periodu 9-17 časova u zgradi Visoke škole za poslovnu ekonomiju i preduzetništvo održaće se treći po redu Forum mladih lidera, u kome se planira učešće preko 250 mladih. Očekuje nas 5 sjajnih predavača koji će odgovoriti na mnogobrojna pitanja koja zaokupljuju pažnju mladih i koji će pokazati da je moguće biti mlad i uspešan u Republici Srbiji.

Projekat je podržan od strane Ministarstva omladine i sporta i Ministarstva privrede, a generalni pokrovitelj je tradicionalno Visoka škola za poslovnu ekonomiju i preduzetništvo.

Kotizacije se ne naplaćuju, ali je neohodno prijaviti se.

Prijave će biti otvorene od 5. marta, a sve informacije možete dobiti na mejl studentski.parlament@vspep.edu.rs

Na kraju Foruma, učesnike očekuje nas nagradna igra u kojoj će najsrećniji učesnici dobiti vredne nagrade partnera Foruma: The Witch escape room, EscapeGame escape room, FitPass, NonStop Fitness Centar, Narodno pozorište, Pozorište na Terazijama, Atelje 212, Muzej iluzija i Muzej Nikole Tesle.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA