Најновије

Конкурс за Дринске књижевне сусрете 2019.

АСоглас издаваштво расписује 3. конкурс за зборник крактих прича и песама, најбољу необјављену збирку прича и најбољу необјављену збирку песама.

Дрински књижевни сусрети (Фото: Ас огласи)

Правила конкурса

Право учешћа имају аутори без старосног ограничења који пишу на српском језику без обзира на место становања. Песме и приче морају бити необјављене. Песме дужине 1 стране А4, а приче максимално 2 стране А4 куцаног текста, фонт 12 New times roman или сличан фонт. Тема је слободна.

На манифетацији Дрински књижевни сусрети која ће бити одржана на јесен 2019.године у Зворнику биће додељено признање Књига године за најбољу књигу код издавача АСоглас у претходној години.

Радове у ворд документу слати на мејл asoglas.zbornik@gmail.com  а у другом ворд документу уписати име , презиме, датум рођења као и краћу биографију.

Награде

- Победницима у категорији најбоље необјављене збирке прича и песама биће уручене дипломе и биће им штампане и објављене књиге (тираж 200 примерака, до 100 стр књижног блока А5, тј до 50стр А4),

- Признање ’’Књига године’’ добија повељу и новчану награду у износу од 300,00КМ

-2. и 3. место за најбољу збирку прича или песама добијају право на бесплатне трошкове издаваштва (рецензија, лектура и ЦИП број) и 30% попуста на штампање књиге

Аутори чији радови буду одабрани за објављивање у зборнику крактих прича и песама плаћају котизацију у износу од 1000 дин за ауторе из Србије или 20,00КМ за ауторе из Босне и Херцеговине и других држава из региона.Уплате се врше према инструкцијама које ће одабраним ауторима бити накнадно послате .

Аутори који буду уврштени у зборник постају чланови клуба аутора и љубитеља писане речи АСоглас.

Чланови клуба имају могућност објаве својих радова у штампаном издању АСоглас као и на један интервју у току године на информативном порталу АСинфо.

Конкурс је отворен од 1.марта до 31.маја 2019.године. Резултати конкурса биће објављени до краја јула 2019.године.

Жири ће радити у саставу: Тоде Николетић, Јасна Миленовић и Наташа Ђуровић. 

Промоција зборника крактих прича и песама као и додела награда и признања биће одржана на манифестацији ’’Дрински књижевни сусрети’’ у Зворнику на јесен 2019.године, а о термину одржавања бићете правовремено обавештени.

( АСоглас издавачка кућа – Дејан Спасојевић, дипл.правник – контакт: 0038766211920 ( вибер број) маил: asoglas.oglasnik@gmail.com.

Која земља у региону добија велику инвестицију из Немачке сатнајте ОВДЕ.

Извор: Ас инфо

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Интервју са Слободаном Георгиевим о стању у медијима у Србији.

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА