Najnovije

Konkurs za Drinske književne susrete 2019.

ASoglas izdavaštvo raspisuje 3. konkurs za zbornik kraktih priča i pesama, najbolju neobjavljenu zbirku priča i najbolju neobjavljenu zbirku pesama.

Drinski književni susreti (Foto: As oglasi)

Pravila konkursa

Pravo učešća imaju autori bez starosnog ograničenja koji pišu na srpskom jeziku bez obzira na mesto stanovanja. Pesme i priče moraju biti neobjavljene. Pesme dužine 1 strane A4, a priče maksimalno 2 strane A4 kucanog teksta, font 12 New times roman ili sličan font. Tema je slobodna.

Na manifetaciji Drinski književni susreti koja će biti održana na jesen 2019.godine u Zvorniku biće dodeljeno priznanje Knjiga godine za najbolju knjigu kod izdavača ASoglas u prethodnoj godini.

Radove u vord dokumentu slati na mejl asoglas.zbornik@gmail.com  a u drugom vord dokumentu upisati ime , prezime, datum rođenja kao i kraću biografiju.

Nagrade

- Pobednicima u kategoriji najbolje neobjavljene zbirke priča i pesama biće uručene diplome i biće im štampane i objavljene knjige (tiraž 200 primeraka, do 100 str knjižnog bloka A5, tj do 50str A4),

- Priznanje ’’Knjiga godine’’ dobija povelju i novčanu nagradu u iznosu od 300,00KM

-2. i 3. mesto za najbolju zbirku priča ili pesama dobijaju pravo na besplatne troškove izdavaštva (recenzija, lektura i CIP broj) i 30% popusta na štampanje knjige

Autori čiji radovi budu odabrani za objavljivanje u zborniku kraktih priča i pesama plaćaju kotizaciju u iznosu od 1000 din za autore iz Srbije ili 20,00KM za autore iz Bosne i Hercegovine i drugih država iz regiona.Uplate se vrše prema instrukcijama koje će odabranim autorima biti naknadno poslate .

Autori koji budu uvršteni u zbornik postaju članovi kluba autora i ljubitelja pisane reči ASoglas.

Članovi kluba imaju mogućnost objave svojih radova u štampanom izdanju ASoglas kao i na jedan intervju u toku godine na informativnom portalu ASinfo.

Konkurs je otvoren od 1.marta do 31.maja 2019.godine. Rezultati konkursa biće objavljeni do kraja jula 2019.godine.

Žiri će raditi u sastavu: Tode Nikoletić, Jasna Milenović i Nataša Đurović. 

Promocija zbornika kraktih priča i pesama kao i dodela nagrada i priznanja biće održana na manifestaciji ’’Drinski književni susreti’’ u Zvorniku na jesen 2019.godine, a o terminu održavanja bićete pravovremeno obavešteni.

( ASoglas izdavačka kuća – Dejan Spasojević, dipl.pravnik – kontakt: 0038766211920 ( viber broj) mail: asoglas.oglasnik@gmail.com.

Koja zemlja u regionu dobija veliku investiciju iz Nemačke satnajte OVDE.

Izvor: As info

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Intervju sa Slobodanom Georgievim o stanju u medijima u Srbiji.

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA