Најновије

Тројица руских војника погинула у Сирији, одмах стигла одмазда!

Тројица руских војника која су нестала у Сирији крајем фебруара након напада терориста погинула су, саопштило је Министарство одбране Русије.

Руси у Сирији (Фото: Јутјуб)

„Крајем фебруара тројица руских војника су приликом повратка аутомобилом након организације хуманитарне помоћи у једном месту у провинцији Дејр ел Зор упали у заседу групе милитаната. Након борбе руски војници су нестали без трага“, наводи се у саопштењу војске.

У тренутку када је стигла информација о њиховом нестанку у сарадњи са сиријским снагама безбедности, као и другим каналима, 24 сата је вршена потрага за њима. На крају су били откривени нападачи на аутомобил и потврђено да су руски војници погинули током борбе крајем фебруара.    

Одред од 30 терориста који су учествовали у нападу на аутомобил са руским војницима ликвидиран је, саопштило је Министарство одбране Русије.    

Тела руских војника су допремљена у Русију.

   

Хамас, организација која влада Појасом Газе, саопштила је да је у сарадњи с Египтом постигла прекид ватре са Израелом, неколико сати након што су израелски авиони почели ударе на град. Прочитајте ОВДЕ све о томе.

Извор: rs.sputniknews. com

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Сазнајте шта се данас дешавало на фронтовима Сирије.

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА