Најновије

ОРИЋЕВ ПРИЈАТЕЉ ПОЗВАО БОШЊАКЕ ДА СЕ НАОРУЖАВАЈУ: Сваки мушкарац старији од 17 година испод кревета мора да има... (ВИДЕО)

Нихад Аличковић, који слови за пријатеља Насера Орића, ратног команданта тзв. Армије БиХ и ратног злочинца позвао је Бошњаке да се наоружавају, а повод је формирање резервног састава полиције РС.

Нихад Аличковић, пријатељ зликовца Насера Орића (Фото: Јутјуб)

Он је у изјави за ИМЛТВ Прес цитирао Атифа Дудаковића, казавши да "сваки млади Бошњак од 17 година и горе мора испод кревета имати ранац и у њему униформу и врећу за спавање, чизме, те да се морају на легалан начин наоружавати". Он саветује Бошњаке да се наоружавају легалним путем, "преко МУП-а, полиције да поднесу захтев и за наоружање и за ношење и за поседовање оружја".

- Бошњаци то треба да имају, Бошњаци то треба да ураде, посебно омладина, и нека се на тај начин легално наоружавају, јер и у Републици Српској постоји велики број ловачких удружења који настоје на тај начин да егализују велики број наоружања - казао је Аличковић.

Подсетимо, Аличковић је у Хагу,  када је изречена пресуда првом председнику Републике Српске Радовану Караџићу, испред суда раширио ратну заставу такозване Армије БиХ, а онда напао старијег мушкарца који је био огрнут српском заставом, претио му и вређао га. У судницу у Хагу прошверцовао је мобилни телефон и на Фејсбук профилу уживо преносио изрицање пресуде.

Аличковић, познат као пријатељ ратног команданта муслиманских снага у Сребреници. Насера Орића, у екстремним бошњачким круговима постао је познат пре неколико година након покушаја линчовања тадашњег премијера Србије Александра Вучића у Меморијалном центру у Поточарима.

Сиријска војска разбијена у централној Сирији. Погледајте ОВДЕ шта се дешава.

Извор: srpskainfo. com, Информер

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Нихад Аличковић напада Србина испред зграде Хашког трибунала

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА