Најновије

ПОДВОЂЕЊЕ, ДРОГИРАЊЕ... Чабаркапа раскринкао Алекс и Љубу, прилаже СМС преписку! Хаос невиђених размера! (ФОТО)

Александар Чабаркапа више пута је помињан у ријалити шоуу Задруга од стране Александре Суботић и Љубе Пантовић, а он је сада решио да им жестоко узврати путем друштвених мрежа.

Алекс и Љуба (Фото: Инстаграм)

У дворишту породице Суботић недавно је постављен експлозив који се срећом није активирао, а Александрин стриц Србољуб је за ово оптужио управо Чабаркапу.

У ријалитију се и даље прича о периоду када је Александра започела везу са Чабаркапом, који је био у емотивној вези са Љубом Пантовић.

- Ја сам била дете, она је довела њега у стан. Чабаркапу је навела као друга. Онда је он мени слао поруке како ме је сањао. Мислим, Љуба је оптужила Карађорђа како је вара, онда сам ја рекла да она њега вара. Она ме је пребила због тога. Затворила ме је у собу и шамарала ме је - испричала је Александра како је упознала Александра Чабаркапу.

Чабаркапа није могао да ћути на ова помињања, те је оплео по Суботићима на Фејсбуку. Како му је профил убрзо блокиран одлучио је да се обрати јавности путем профила супруге Клаудије.

- Фб пријатељи и непријатељи и широке народне масе, пошто сам блокиран обратићу вам се преко профила своје супруге. Ријалити говна не гледам, али ме пријатељи обавештавају да сам главна тема штакорске и најјадније јавне породице у Србији, а презиме нећу помињати да не будем опет блокиран. Рећићу вам да коњоглава мечка Божана и мајка њена као стена и татко мафијоза у покушају на кинеске батерије лажу апсолутно све од А до Ш.

О њиховим породичним најситнијим преварама и по 1000 динара подвођењем члана породице на проституцију, породичним дрогирањем, пијанством, издајом и свим најлошијим карактерним особинама скупним породичним шљамовима, о њима могу причати данима, да се не поновим много више од говорника Змаја од Шипова.

Сви они скупа обмањују народ својим лажним причама, а ја се нисам оглашавао и њих помињао јако дуго. Да будем скроман, али ја сам као никотин тешко ме је оставити, па њихови језици непрекидно мељу и не испуштају моје име из њихових клозетских уста.

Ја сам тај који располазе са доказима, а које ћу такође преко Фејсбука ускоро предочити, јер вечерас немам времена, а они су у виду смс порука коњоглаве, мајке јој и мене. У том старом телефону имам барем 1000 порука, и део порука где ме Александра моли да откачим Љубу и да будем са њом. Те поруке чисто и јасно потврђују да сам у исто време, жаргонски речено, пеглао мајку и ћерку, а оне својим лажима лажу широке народне масе, а од којих живе па ви видите драги пратиоци кога ви подржавате и на кога трошите свој новац.

За разлику од мајке, ћерка много много више лаже, ја њу у животу никад нисам мувао, већ се она мени гузила и набацивала, па сам јој, чисто проформе, дао оно што је и тражила, без икаквих емоција и обавеза. А она у својој главуџи умислила везу, бракове и лудила. Живи били и ускоро ћете све видети. 

Голу Шерон Стоун погледајте ОВДЕ.

Извор: Српски Телеграф/ Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА