Најновије

НЕОЧЕКИВАН ПОТЕЗ: Поповић основао "Видовданску политичку школу" али с каквим циљем?

Српска народна партија основала је своју “Видовданску политичку школу“ са намером да својим члановима, али и свим осталим грађанима који подржавају њену политику кроз вишедневна предавања приближи политичке идеје и уверења, саопштила је данас та странка.

Ненад Поповић (Фото: Јутјуб)

Председник Српске народне партије (СНП) Ненад Поповић изјавио је да у овој години, када СНП обележава пет година од оснивања, желе да изнова представе њену у идеју патриотизма, слободне и независне Србије, Косова као духовне, културне и политичке вертикале нације и неопходности његовог опстанка у Србији у Уставом утврђеним границама.

Даље наводи одбрану традиционалне породице од свих политичких, правних, идеолошких и медијских покушаја урушавања, заштиту српског народа у региону од асимилације и прогона и јаче везивање за Србију, војну неутралност и јачање Војске Србије.

Остали циљеви за које се залаже СНП су правна држава и демократија, људска права и медијске слободе и Русија као стари и одани политички, економски и војни савезник Србије. Од свог оснивања СНП баштини политичке идеје великог српског државника Јована Ристића, чија визија слободне, суверене и независне Србије, уређене као модерне европске демократске и уставне државе, са снажним ослонцем на Русију у остварењу националних и државних циљева и данас покреће све оне којима је истински циљ јака и победничка Србија, навео је Поповић.

У “Видовданској политичкој школи” угледни домаћи и страни предавачи афирмисаће повезаност доследности уверења и политичког поверења грађана, јер се само на томе може темељити истинска демократија и слобода у друштву, наводи се у саопштењу.

Весић коментарисао шиптаре и њихове намере да поделе Србе на Косову! Више о томе ОВДЕ.

Извор: ФоНет

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА