Најновије

ДОШЛА У БЕОГРАД ДА СТУДИРА, А ОНДА ПОСТАЛА ПРОСТИТУТКА "Умро ми је отац и морала сам да зарађујем"! Преживела хорор

Апсолвенткиња државног факултета у Београду (25) проституцијом се бави 5 година и током тог периода имала је разне клијенте који су имали чудне захтеве. Ипак, најчуднији је био муж познате водитељке који се самозадовољавао пред њом.

Илустрација (Фото: принтскрин)

- За све ове године бављења овим послом сретала сам се са најразличитијим причама што муштерија што жена које су радиле са мном. Најчуднија ситуација је била са једним клијентом кога је палило да га слушам. Долазио је једном недељно код мене скоро две године. Био је муж једне популарне водитељке. Сели бисмо у ауто, он је причао шта воли, шта га пали, како је приватно јако несрећан и сам је себе задовољавао предамном. Моје је било само да му покажем голе груди. Невероватно га је палила сама чињеница да га слушам док он гледа у моје груди. Имао је код куће прелепу жену која га није примећивала, а камоли слушала. Прво нисам могла да верујем, а онда сам схватила - једноставно, неким људима фали пажња. Недавно су се развели. Надам се да је срећан – каже млада проститутка. 

Двадесетпетогодишња девојка открива зашто је почела да се бави проституцијом.

- Имам 25 година и рођена сам у једом малом месту на југу земље. У Београд сам дошла на студије. У међувремену ми је умро отац и морала сам сама да почнем да зарађујем. Живела сам у Студењаку и преко бивше цимерке ушла у овај посао. Овај посао ми омогућава да сама себи одредим радно време. Сада је све много лакше јер је потребно само да искомбинујем учење и посао.  Понекад рад може бити прилично напоран и умарајући. Потребно је снажно тело, али и још јача психа. Некада просто пожелим да останем у кревету и спавам, али имам болесну мајку и млађег брата уродном граду и не могу тек тако да прекинем. Они финансијски зависе од мене - додаје студенткиња.

Шта клијенти највише траже?

- Орални секс је дефинитивно најтраженији. Неки траже и анални. Најчешће траже оно што не могу да добију код куће.

Клинци јој плаћају пиће, али само су старији мушкарци добри за секс! Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: ТВ Бест, Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА