Најновије

ДА ЛИ ЧИТАТЕ "ПОЛИТИКИН ЗАБАВНИК" ПРЕ НЕГО ШТО ГА ДАТЕ ДЕЦИ: Ове слике су запрепастиле родитеље, горе друштвене мреже (ФОТО)

Политикин Забавник се рекламира као новина за узрасте од 7 до 77 година, али можда би ту скалу требало подићи на 18 година имајући у виду најновије трендове у том дечијем магазину.

Последњи број “Политикиног Забавника” шокирао је родитеља који су детаљније погледали садржај. Наиме у стрипу који је саставни део овог магазина налазе се и сцене које нису примерене деци као нпр. проститутка која задиже сукњу и показује голо тело како би намамила муштерије, али и бројне крволочне сцене попут откидања главе.

Једна забринута мајка контактирала је нашу редакцију како би нам скренула пажњу на овакав шокантан садржај у магазину за децу.

- “Политикин Забавник” купујем деци али немам навику да га читам, међутим видела сам да се деца смеју и нешто домунђавају док читају новину па сам обратила пажњу и онда угледала слику обнажене жене, а затим и сцене убистава и слично. Ко зна чега је све било у предходним бројевима. Ужаснута сам, моја деца више неће читати “Политикин Забавник” – каже ова забринута мајка за Правду.

Иначе, слике призора из “Политикиног Забавника” већ круже друштвеним мрежама,а родитељи се у коментарима згражавају и осуђују овакав поступак редакције листа за децу.

Mитрополит са Кипра открио како настају хомосексуалци, више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА