Најновије

ШЕШЕЉ ОПЛЕО ПО ЗОРАНИ: Да се она пита, поскупела би ки*а! Од државних пара купује скупоцене ствари и те ки*е!

„Да се ја питам, Војислав Шешељ никада не би био у Скупштини јер је Србија одавно заслужила да личности попут њега не буду на политичкој сцени“, изјавила је министарка грађевине Зорана Михајловић у једном интервјуу и наравно да лидер радикала на то није могао да остане имун.

Војислав Шешељ (Фото: Јутјуб)

- Да се Зорана пита, поскупела би ки*а! Па она не би морала много да скита јер парама што од државе украде она би могла сваку да купи и ону најскупљу - била је Шешељева реакција на изјаву Михајловићеве. У наставку је навео да „се она срећом ни за шта никада неће питати“.

- И не само то, него ће морати ускоро у затвор. Само што је отворен Коридор асфалт је попуцао. Робијаће и зато што је поново кренула да ради ауто-пут од Уба до Лајковца како би што више државних пара потрошила, намештала послове и, наравно, извлачила од тога проценат. Од тог новца купује скупоцене ствари и те ки*е - додао је лидер радикала.

Он је имао и поруку за премијерку Ану Брнабић.

- Треба оставити на миру Ненада Поповића. Зорана хитно треба да лети из Владе. У пакету са њом и Шарчевић, Удовичић, Лончар и, наравно, Расим Љајић - поручио је Шешељ.

Михајловићева је иначе објаснила да Шешељ по њеном мишљењу треба да напусти Скупштину јер „не постоји жена која се бави јавним послом која није била на мети његових простаклука“.

Прочитајте ОВДЕ коме је још то Шешељ одбрусио.

Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА