Најновије

ИНТЕРНЕТ СЕ УСИЈАО: Рада Трајковић прозивала руског амбасадора, а Боцан-Харченко је брутално спустио на земљу! Твитер гори!

Неки политичари русофобским изјавама вређају сами себе, али и ниподаштавају сопствени народ, написао је амбасадор Русије Александар Боцан-Харченко реагујући данас на наводе Раде Трајковић, а посебно је нагласио да су спекулације о Руско-српском хуманитарном центру "најнеодговорнија глупост".

Трајковић је у четвртак на твитеру коментарисала политику председника Србије, у том контексту и руско-српски хуманитарни центар у Нишу, те, у одговор једном од пратилаца написала:

"Е, па видите, ми у Приштини смо се тако радовали Русима јуна 1999, па како смо прошли? Колико је Срба у Приштини данас".

Боцан-Харченко је на свом Твитеру позвао Трајковић да јасно и гласно каже, ако има храбрости, ко је крив за страдање српског народа на КиМ.

“А коментари поводом протеривања Срба из Приштине? Ајде, да ли имате храбрости јасно и гласно рећи истину ко је крив за страдање српског народа на Косову и Метохији”, написао је Боцан-Харченко.

Он је навео да поједини "политичари" русофобским изјавама вређају сами себе, али и ниподаштавају сопствени народ.

"Чудно је како неки 'политичари', који би хтели да увреде Русију, вређају својим русофобским изјавама сами себе, показујући са једне стране да не знају ништа и неће да сазнају, са друге стране поптуно ниподаштавање сопственог народа", написао је Боцан-Харченко на Твитер налогу.

А кад је реч о Центру у Нишу, Трајковић је написала:

"Од трансформације хуманитарног центра у Нишу у “де факто” руску војну базу, чиме се руши неутралност земље окружене чланицама НАТО, до његовог залагања за промене граница, чиме ће се даље парчати Србија".

Боцан-Харченко је одговорио да су спекулације о том Центру најнеодговорнија глупост и додао:

"Рад центра на ликивидацији ванредних ситуација у Србији, Грчкој, Македонији, БиХ доказује да је важан за цео регион. Врата РСХЦ су увек отоврена - долазите па видецете све својим очима", навео је на Твитеру.

 

Прочитајте ОВДЕ шта је обећао лидер Двери Бошко Обрадовић.

Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА