Најновије

СНИМАК КОЈИ ЈЕ ШОКИРАО СРБИЈУ, ИНТЕРНЕТ ГОРИ: Бабић се бахати уз томпус и виски, а Аца Лукас му пева на увце! (ВИДЕО)

Снимак који се појавио на друштвеним мрежама, а на коме се високи функционер владајуће Српске напредне странке (СНС) и некадашњи директор "Коридора Србије" Зоран Бабић весели уз фолк певача Ацу Лукаса наишао је на осуду грађана широм Србије.

Зоран Бабић (Фото: Јутјуб)

Бабићу је Лукас на увце певао познати фолк хит "Била ми је топла зима", док је функционер СНС пушио скупоцени томпус и испијао виски.

Иако се не зна када је настао овај снимак, наишао је на осуду грађана, а познато је да је и Лукас симпатизер СНС-а и да је често наступао на митинзима владајуће странке.

Бабић је поднео оставку почетком године на место директора Коридора због саобраћајне несреће на наплатној рампи у Дољевцу у којој је једна особа погинула. Иако је званично за несрећу окривљен Бабићев возач, снимак са места несреће није још доступан јавности.

Поједине странке тврде да је Бабић возио ауто и да је он изазвао несрећу у којој је погинула Станика Глигоријевић. Владајуће странке тврде да Бабић није крив, а он се нашао на мети критика лидера СНС Александра Вучића због летовања у Хрватској.

Ово су само неке од реакција на друштвеним мрежама.

 

 

 

 

 

 

Прочитајте ОВДЕ какву је црну листу открио Војислав Шешељ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА