Најновије

ВЕЛИМИР ЕРАКОВИЋ: Најтужнији Божић у Црној Гори

Долазак Богомладенца на свијет је у нашој вјери најрадоснији дан. Од Господа изабрана, Дјева Марија дарова рођем Исуса Христа спас, наду и радост за нас неуке и слабе и у срца наша уђе Христ како би нас водио Божијим путевима.

Велимир Ераковић (Фото: Правда)

Пише: Велимир Ераковић

Због тога је код нас Срба Бадња недеља празник - када весело и уз молитву дочекујемо Највећег и Јединог. Након тога следи Божић када се ложе бадњаци, а свака искрена српска и хришћанска душа се радује. 

Нажалост, овај Божић не дочекујемо у миру, већ тужни пуни стрепње и недоумица. Мило Ђукановић је својим проклетим законом вјерницима у Црној Гори ишчупао срце из груди, а сатанском руком вођен он покушава да отме имовину Српске православне цркве. 

Умјесто да одјекују радошћу звона на црквама и храмовима тужно јецајући звоне за упокојење као знак да је држава Црна Гора умрла - што је и потпуно тачно, јер овим демонским и накарадним законом изворна Црна Гора нестаје.

План Мила Ђукановића је јасан: смањити број Срба макар у пола, затријети српски језик и отети Цркву као духовни и историјски темељ, а након свега тога кренути у унијаћење остатака Срба и направити новог модификованог Монтенегрина и антисрпску државу.
Сви смо видјели какви никоговићи подржавају његов наум. Све освједочени србомрсци и псеудо-интелектуалци. 

Изузев часних и већинских изузетака, на нашу несрећу, Београд је тренутно центар антисрпства. Осјетили гладни курјаци крв, па Чанак, Јовановић, Бисерко и остали непоменици желе да иду даље. Желе да се званично призна лажна држава Косово и да Војводину одвоје од Србије, али су се љуто преварили, јер тај наум којим им Запад дебело плаћа прљавим новцем неће и не може проћи.

Него, да се вратимо Црној Гори. У овој великој несрећи и издаји нашег постојања једина срећа је народ - који сваке вечери окупљајући се на литијама и молебанима у невјероватно великом броју показује да је спреман да животима брани своје светиње. Десетине хиљада вјерника на улицама Андријевице, Берана, Подгорице, Никшића, Бара, Херцег Новог и у осталим градовима свједоче да тај демонски закон нема подршку у народу. 

Џаба је изрод од предсједника на чело полиције довео Веселина Вељовића са задатком да је милитаризује. Довео је тог издајника заклетве војсци којој је припадао да од полиције направи сатанску војску спремну да бије и тлачи свој народ. 

Али све им је то џаба - народ нико није побиједио па неће ни они.
Гријех и брука власти у Миловом Монтенегру се не може описати.

Црна Гора - она права, изворна и српска дочекује најтужнији Божић икад свјесна да ће све проћи па и Милова усташка тиранија. Ничија није до зоре горела, па неће ни твоја издајниче, бруко и демону!

Христос се рађа и без обзира на нашу тугу, он доноси спас и радост у наше домове. Сва овоземаљска сила је мала да побиједи Бога и вољу Његову, а народ је спреман да својом жртвом освједочи пут истине и слободе која ће на крају доћи. 

На Косову је извршен геноцид над Србима. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА